Jump to content

Aldi

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Aldi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Проблема се появява при по-рязко ускорение с последващо отпускане на газта докрай. Оборотите падат до около 600, след което се качват до 1100 и после се нормализират. Не записва грешки. Имах подобен проблем с клапана за въздух на филтъра с активен въглен, но той беше сменен преди няколко месеца. Също така при него имаше и записана грешка. Възможно ли е да е от клапана за картерните газове (PCV valve). Някакви идеи къде да се насоча, или да изчакам да светне чека 😆
  2. А възможно ли е да е запушена цедка при положение, че при замерване с манометър помпата показва нормално налягане? Не съм специалист затова питам.
  3. Здравейте. Автомобилът е А3, 2.0 Т, Quattro, 2006 г. Червената лампа за налягането на маслото светва в движение. Когато работи на място не. Двигателя също заработи малко по-шумно и трака. Ходих в сервиз, направиха диагностика на маслената помпа и казаха, че качва налягане, но не могат да разберат къде е проблема. Изглежда проблема не е малък, но какво да очаквам. Благодаря на отзовалите се.
×
×
  • Create New...