Jump to content

Tjdimitrovv

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8T Quattro

Tjdimitrovv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Tjdimitrovv

    Misfire проблем

    Колеги нужна ми е помощ. Автомобила е Audi A4 B6 1.8T Quattro AVJ, а проблема е, че колата от година насам има Misfire на 3ти цилиндър. Сменени са бобини, свещи, мотора е ревизиран преди 30к километра, мерена е компресия - равна на всички цилиндри, кабелите изглеждат наред, с други дюзи е пробване, но не можем да намерим проблема. Сменил съм половината кола вече и оправия няма. Имам и газова уредба ако е от значение, но на газ е същото. Ако имате подобен случай или идея как да решим проблема, ще съм благодарен.
  2. Колеги, търся да закупя 386 кубикови дюзи от S3 или ТТ.
  3. Да бе колега ама ако я настъпя и не се седи вътре, да не говорим на отворени прозорци. Доста понамирисва.
  4. Примерно колега, до скоро беше 0.5л на 1000 а сега вече даже неща и да го засичам, щото май станаха повече. Ще се сваля главата и ще се шлайфа със сигурност, но все пак ми се стори адски много. Точно за свалянето и работата на шлайфистите само са казали между 350-450 лв...от там нататък труд на майстора, гарнитури и т.н.
  5. Здравейте колеги! Извинявам се предварително, ако има друга такава тема, но потърсих и не намерих. Имам наскоро закупена А4 Б6 1.8T AVJ Quattro, но колата харчи страшно много масло и след проверка на турбото, стигнахме до извод, че е от клапаните (майсторите де, аз не разбирам много много от коли). Въпроса ми е, че цената за смяна на клапани, шлайфане на глава, гарнитури и т.н (без да стигаме до сегменти) отива почти 1000 лв. и то с някой отстъпки, което на мен въобще не ми се вижда нормално за 20 годишна кола. Исках да попитам, ако някой колега е правил подобен ремонт, колко приблизително му излезе, защото имам чувството, че доста ще се набутам и започвам да се чудя дали изобщо си заслужава. От малък съм фен на марката, но така си го набих с тая кола, че чак яд ме хваща, но се надявам да я стегна и да си я карам..
×
×
  • Create New...