Jump to content

Malin7777

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Malin7777's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Malin7777

    Прегряване

    Значи колата е бях прегрял след като шлайфвахме главата всичко ново сменено отново ми вдига градусите от 90 на 110 отива надува маркучите от какво може да е проблема колата е ауди А4 1.9 110 коня 97 година
  2. Проблема ми е следния като напълня колата до горе с дизел отчита ми от средата нагоре 2 черти не иска да покаже че е пълна до горе от какво може да е колата ми е а4 1.9тди 110 коня 1997 година
  3. Не смених си 2 крушки нови пак взех и станаха за сега няма проблеми
  4. Мисля, че не е оргинален докато не ми изгоряха крушките нямах никакъв проблем след като сложих новите светят работят но нали ти казвам 5 10 минути и гасне или двата фара или единияя. Като спра и ги пусна на ново светлините започват да светят пак
  5. Здравейте група искам да по питам как мога да си оправя проблема с ксенона? Смених преди няколко дена 2 крушки на ксенона с чисто нови крушки а старите крушки ми бяха изгоряли. След като запаля колата и пусна фаровете ксенона работи около 5-10 минути и след това гасне. След като ги загася фаровете и ги пусна на ново пак започват да светят. Та от какво е този гаден проблем според вас?
  6. Носачите и накраиниците съм ги сменил преди 1 година възможно ли е да се износили толко бързо
  7. Здравейте искам да ме посъветвате от какво може колата да ми потропва от дясно като влезна в дупка само потропва може ли да е от някой тампон?
  8. Malin7777

    Къси светлини

    Не съм от София а от Гоце Делчев значи габарити ми светят и дълги също светят само къси единия фар свети другия не свети дали е от крушката или може да се измъкнал кабел за светлините?
  9. Malin7777

    Къси светлини

    Здравейте колеги днеска май ми изгоря крушката за къси светлини дясната проблема е там че са ми ксенон не са сменяни от като съм купил колата възможно ли да е от крушката защото ми свети габарит а като дам на къси не свети късата а свети габарит а на каква цена са някой знае ли какво ще ме посъветвате?
×
×
  • Create New...