Jump to content

poory

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

poory's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. някой може да си търси да си подрифти с тях и да ги хвърли, знам ли 😃
  2. Огледалото го купих от ибей, втора употреба е. Идеята ми беше, така и така щях да сменям предното стъкло, да си сложа ново огледало, защото функцията за автоматични къси и дълги много ми допада като екстра. В обявата пишеше, че е от блъсната А7-ца, като предположих, че ще стане и за А4-ката ми. Като пристигна и се помъчих да го сложа се оказа, че старото ми огледало е с 3 крачета, а това е с 4 и не можах да го инсталирам изобщо. Поръчах си даже и букса от Ауди с пинчетата с надеждата, че ще си прекарам инсталацията, но уви, нямаше кой да ме светне за тази подробност. Огледалото го купих за 90 паунда +10 паунда за доставка, та общо дадох 225 лв. Огледалото също така има функцията за автоматично затъмняване. Четете внимателно не нося отговорност ако не ви пасне огледалото както при мен се получи. Цената за, която го продавам е 200 лв.
  3. Продавам 4 броя летни гуми Юнироял. Грайфера им е 3 мм. Дот 0515. Аз съм ги карал 3 сезона като не съм забелязал да има, където и да е балони. Не мога да кажа дали са лепени, защото с тях взех колата и не съм ги свалял от джантите, но никога не са спадали. Цената за 4-те е твърдо 125 лв. като доставката се поема от купувача.
×
×
  • Create New...