Jump to content

Azinothh

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3 8l

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Azinothh's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Azinothh

    Проблем с Б6

    Дистанционното си работеше нормално, колата си беше паркирана със закачен акумулатор.. вчера сутринта обаче не работеше и не е заради батериите, защото са сменени наскоро
  2. Azinothh

    Проблем с Б6

    Колата е Ауди А4 Б6 1.9Tdi 131кс AWX мотор - вчера при неуспешен опит за отключване на колата чрез дистанционното се наложи да отключа колата ръчно чрез ключа. Веднага светнаха един куп светлини и грешки по таблото плюс лампата за имобилайзер. Странното обаче е че колата запали въпреки всичко след което съм я карал не повече от 10км и при паркиране при опит за загасване не гасне, дори ключа се изважда и колата продължава да работи. Изгасих я на скорост след това опитах да я запаля и не запали. Интересното беше че колата след като я изгасих заби на контакт и дори при откачане на клемата на акумулатора и после след закачане колата отново си е на контакт. Моля за мнения и съвети какво може да е.. На колата днес е сменен клемореда и не е от него..
  3. Добро утро колеги! След месец главоболия и чудене от какво може да е проблема, до никъде не стигнах..Проблема е че преди 2 месеца направих чип тунинг на А3 8л 90к.с егр мотора...Всичко прекрасно в началото, чиста приказка, турбото е надуто до 1.1, нямах никакви проблеми до преди 1 месец..Колата първоначално въобще не надуваше след 2 хиляди оборота стигнахме до заключение че дебитомера е дал фира..сменихме го, оправи се до след 1 седмица..закачаме отново на компютър, отново грешка дебитомер..сменяме отново и пак потръгна за седмица..смених 5 дебитомера за месец, вакумните мъркучи от до тъй като си бяха протрити, наредихме ги по схема..изчезнаха проблемите до преди 3-4 дена когато колата реши че тоя път ще надува, но ще пренадува след 3 хиляди оборота..тъй като не знам от кво може да е искам вашето мнение защото съм сигурен че някой се е сблъсквал с тези проблеми..
×
×
  • Create New...