Jump to content

Ivan Cha

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Шкода Фабия

Персонална информация

  • Локация
    Видин

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ivan Cha's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. О.К. Както писах в началото , колата е излязла от пътя и е ходила по поляните. И след това въобще не е карана, а е транспортирана само на автовоз. Просто я подкарахме и след стотина метра всичко изгасна. Явно при излизането от пътя се е задействал ESP -то и полегягайки на една страна е дал грешка в компа, която беше постоянна и не можеше да се изчисти /поне аз така си го обеснявам/ . Надявам се да съм бил полезен.
  2. Благодаря колеги! Оправих проблема.
  3. Свети за волана и за ESP-то. Итересува ме дали има и още някакви датчици или връзки ,освен този датчик за ъгъла на завиване ? Иначе хидравликата и волана си работят нормално.
  4. Здравейте колеги, може ли някой да помогне за един проблем. Взех едно Ауди А3 2008 г. с мотор 1.8 TFSI,което е излязло от пътя и е ходило по поляната. Оправено е всичко ,но при включване на компютъра дава грешка 00778 /сензор на ъгъла на управление/. Не са "гръмнали" възглавниците и нищо не е пипано по волана. Въпроса ми е имали някакъв друг датчик или някакви връзки ,които да са дъфектирали при излизането от асфалта. По пода на колата беше само кал и трева. Благодаря предварително за помоща.
×
×
  • Create New...