Jump to content

bareze

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi B 4 1.9 TDI

bareze's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имам Ауди Б4 1.9 ТДИ кажете ми ся вече като е топло горе долу какви температури е нормално да поддържа в градски условия цяла зима колата показжаше 90 градуса като си загрее и си ги поддържаше . Обаче оня ден като обикалях из Созопол нещо градкско мн зор и дадох и отиде към 95 градуса нормално ли е да се плаша ли кво да прая :? :? :?
  2. проблема е решен . Значи шума идваше от моторчето дето върти въздуха беше излязло наполовина и при вартенето задираше в забчетата кадето се захваща моторчето за да е успоредно право да си е на мястото . Залепихме го с поксипол и го облепихме с хартиено тиксо да се закрепи и да не излиза въздух ако след време отдаде ... макар че е здраво закрепено , но да се подсигурим . Тъй като беше изкривено моторчето вуздишната струйка беше доста слаба и една малка част от въздъха който развърташе влизаше във въздуховодите а другото излизаше от процепа . СЛед като го закрепихме здраво шумът от стърженето го няма вече , въздушната струйка на парното е доста мощна и парното е повече от горещо . От никаде невлиза вече студен въздух работата е перфектна , като ново е А това за степените платката явно са и изгорели 1-2-3 степен само на 4-та работи но взех си втора рака от бласнат автомобил всичките степени си бачкат без проблем Ся само мога да чакам минусовите температури :)
  3. Така Имам следният проблем на ауди Б 4 комби ТДИ 95г. Вентилатора на парното не ми работи както тря да е . Включва се само на най-високите обороти и само там върти като го пусна на по ниските спира ... И при движение като се накланя колата в завой или изпреварване при каквато и да е маневра встрани вентилатора почва да стърже да опира в нещо ... Незнам на какво се далжи това и Въздушната струйка която подаваше преди не е същата има нещо нередно . Някой ако му е ставало така плс да сподели . А Ако нямате идея моля ви кажете как да разглобя каде да барнна какво да напрая за да го сваля и да го видя . Вентилатора е някаде в областта около жабката . Благодаря предварително !
  4. това май е за седан вариант или няма значение .... ама пак не е това което ми трябва
  5. Така имам един проблем имам Ауди Б4 1.9 ТДИ 95 година Комби перфектна машина , но претарпя леко произшествие както и да ... предницата бе одарена и то от лявата част -> така колата е се ремонтира събра се всичко боядиса и като отидохме на стенд отчете 1 градус разлика в колелата 1 сънтиметар и 6 мм -> така идеята на най-добрия майстор в бургас е трябва му скица на предницата със всичките части т.е. или трябва да намеря здраво такова Ауди Б4 с перфектна предница и да ги замери или да намеря скици оригинално . И това трябва да стане бързо и познати с такова ауди неможем да намерим имаше един но стана нещо и се развали работата . Интересува ме някой може ли да издири някаде из интернет такива скици със всичко възможно за ходовата част на такова ауди за цялата предница . Ако някой ми помогне ще му бъда много благодарен -> работата е сериозна .
×
×
  • Create New...