Jump to content

asergiev

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от asergiev

  1. @Ballantiness здравей! Аз имам същите симптоми при мен, но колата е A6 4G 3.0BiTDI и майстора има съмнения да е същата част, Електро мотор управление на турбина, но може ли да кажеш как точно са казва частта, защото аз не мога да я намеря ? Благодаря! 

  2. Здравейте!

     

    Имам проблем с лампата на подгревните свещи на A6 4G Allroad 3.0 2013г. Началото на тази седмица излезна индикацията на таблото и колата спря да върви, влезна в аварийн режим и стана много мудна. Закарах я при майстора, закачи я на диагностика и излезе грешка, че на 6ти цилиндър има изгоряла свещ. Днес колата си я взех с 6 сменени нови свещи. Като си тръгнах от сервиза всичко беше наред, колата си вървеше много добре, нищо не светеше по таблото. По-късно излезнах, минах около 3-4км. и лампичката пак светна и колата отновно влезна в аварийн режим и спря да върви. 

    Някой срещал ли е този проблем и дали може да ми даде идея или съвет, че майстора ми явно не е "майстор"... 

     

    Благодаря предварително за отделеното време, Поздрави!

     

    Glow plug yellow warning light flashing - Page 1 - Audi, VW, Seat & Skoda -  PistonHeads UK

  3. Сега се обадих в VAGenservice ( https://www.facebook.com/VAGenservice/ ). Човека се оказа доста отдзивчив и ми обясни за какво става въпрос. Също така каза, че ги има и налични и може да ми ги монтира и адаптира и да ги подкара на колата. Номерата на дистрониците са същите както ми ги дава по номер на Рама. Някой дали има мнения за този сервиз ? 

  4. Здравейте на всички!

    Преди месец си купих Audi A6 Allroad 3.0 TDI 2013г. Всичко беше наред докато не отидох във Варна и една сутрин се събудих с липсващи Дистроници... В момента съм в процес на търсене на втора ръка. По номер на рама ми дава този номер: 4G 0907 541 А, но съм намерил само 4G 0907 541 B и 4G 0907 541 C. Някой може ли да ми каже каква е разликата в последните букви и дали мога да сложа Дистроници с буква B и буква C, ако по номер на рама ми дава буква А.

     

    Благодаря за отделеното време!

×
×
  • Create New...