Jump to content

zender_varna

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A5 tsfi 2.0

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

zender_varna's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте търся човек от Варна който е имал Audi a5 tsfi 2.0 и да ли е слагъл чип на колата. ако може да се свърже с мене на лично
  2. Също така проблема може да се появи и от не добра подръжка на двигателя през времето което е карана колата виждал съм на доста скъпи коли както и на мойта консумативни части да не са сменяни от както колата е излязла от Магазина.
  3. Парите не са проблем , за мене важното е ремонта да бъде успешен да мога да я карам минимум 1-2 години 😃
  4. Аз намерих майстор в Варна, говорихме за цена около 3000-4000 лева може и да одари 5к, но като цяло с сигурност ще правя ремонта до сега така или иначе налях доста пари по нея. надявам се просто да се получи с този ремонт.
  5. Благодаря ти за съвета, като цяло човек няма как да разбира от всичко. Аз съм в съвсем друга сфера, ако разбирах повече едвали щях да стигна до форуми.
  6. Не съм запознат много като цяло кога се включва турбината на бензинов двигател знам че е малко в по високите обороти при бензина или се бъркам. Въпроса мие някой да ли може да каже дали целия проблем може да идва от там с маслото.
  7. Направих малък ескперимент карах извън градско около 500км, но карах под 3000 оборота за да не включвам турбината , и това което забелязах е че не бутна маслото и грам , но като карам градско и карам с повече газ когато постояно работи турбото веднага заминава , може ли този целия разход да идва от там?, а да не е от сигменти и прочие
  8. като цяло оправяли се проблема като се оправи двигателя, говорим за този ремонт ме интересува какви са мненията
  9. Здравейте закупих наскоро Audi А5 TSFI 2.0 facelift , 2013 година . Проблема е там че дава висок разход на горене на масло почти повече от литър на 1000км, Сменях PCV Valve пробвах с различни масла , направих flush на двигателя с прочистващи добавки, ходих по сервизи не могат да ми кажат откъде идва самото горене. Двигателя работи добре има компресия, почти не пуши. Не издава странни звуци , не бях запознат като цяло с тези двигатели като купувах. Ако някои може да ми даде насоки кой може да погледне колата или да даде съвети поне как може да установим откъде е проблема преди да почнем да пипаме двигателя с безмислени ремонти . Благодаря много. колата се намира в град Варна , ако някой може да помогне може да ми прати контакт да се свържа с него.
×
×
  • Create New...