Jump to content

mch

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Каптива

mch's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не знам колко пъти съм го преравял вече, но няма нищо във форума на Опел, нито за каптива нито за Опел Антара (идентичния двигател).
  2. По това което откривам, като че ли са от General Motors, но не съм сигурен. Снимката която съм прикачил е взета от интернет, от раздатка, която се продава. В нета намирам и разни серийни номера (като този KLACCM22 или този KLACCW72), при търсене на които излиза такава раздатка, но не откривам инфо за производител. Днес, между другото оставих колата за обслужване и помолих майстора да свали пробката на раздатката и да види има ли достатъчно масло.
  3. Не знам къде мога да го видя, но модела на колата е: Марка:Chevrolet Модел:CHEVROLET CAPTIVA C100,C140 Модиф.:2.2 D 4WD - дизел Година:от 03.2011 Задвижване:4x4 Цил./Куб.:4 цил. / 2231 куб. см. Мощност:184 к.с / 135 kW Kод двигател:LNQ Изглежда така
  4. Здравейте. От скоро карам Шевролет Каптива и като че ли имам проблем с раздатката, а не намирам много информация за сходен такъв проблем. Виждам, че тук имате доста опит и се надявам за малко помощ. Та, карам Каптива 2.2 дизел, 4х4, автоматик. При потегляне на ниски обороти, дори и без да подавам газ се чува леко тракане/хлопане. Когато вдигна обороти и започне да работи мотора, тракането продължава, но слабо доловимо заради шума на мотора. Ходих в сервиз, където вдигнаха колата. При изгасен двигател и завъртане на ръка на някоя от задните гуми не се чува нищо, но при завъртане на ръка на някоя от предните гуми се чува някакво тракане (вероятно същото което се чува и при потегляне) от раздатъчната кутия. Някой имал ли е подобен проблем, представа от какво може да се е получило или как да се диагностицира дали всъщност проблема е точно в раздатката?
×
×
  • Create New...