Jump to content

Milkonti

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Milkonti

  • Рожден ден 4.08.1974

Друго

  • Kaра
    Audi 1.8 B6 8E5 BEX

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София
  • Интереси
    Мотокрос

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Milkonti's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега,оказа се прави, АЕВ глава няма SAI система, тази която имам и вече освежих, се оказа с отвор за SAI, ама закърнял отвор.Някой преди мен се е опитвал явно да пробива и е решил ,че няма да стане, дупката е дълбока не повече от 7 мм и не води до никъде. Проблема е , че похарчих доста пари за тази глава и сега дилемата ми е да я монтирам с опция да изолирам SAI, или да търся друга глава. Според теб, как е възможно да се изолира SAI. Интересно ЕГР който свалих е използван, като тапа, това ме подведе.
  2. Това ще го пробвам, ако имам някакво време да карам с тази глава, дори и да сменя главата, мога да разменя дюзите и евентуално, ако се окаже от нея да сменям. При дюзите има ли разлика между моделите от 163 к.с и моето 190к.с. и двете са 2004г.
  3. Все още не съм свалил главата, карам я така, претриса на обороти и най-вече до 1700-2000, след това не се усеща толкова, но грешките са на 4 цилиндър, ( misfire detected cylinder 4), мерих компресия - 8 и малко, при 11 и нещо на останалите, свещта е опушена определено.
  4. В момента съм с ARY , понеже вече смених една глава, това ще е втора смяна на глава след 40 000 км., колата е на газ, и отново на 4 цилиндър няма компресия. Според теб, какъв е възможния проблем, все на 4 цилиндър се прецаква,нещо в цилиндъра ли да търся, в инжектори...
  5. Извинявай, дано не ти досадя, наистина гледах доста АЕВ глави и нямат такъв отвор за SAI система, но тази конкретно АЕВ с номер 058103373 ИМА, което ме озадачава доста, понеже не съм се интересувал досега. От нея свалих EGR и има отвор, (всъщност затова я взех, видях EGR на главата) но отвора е доста по -малък от отвора на клапана, за което ти каза , че е така.
  6. Извинявай, не разбрах ще стане ли за моя двигател тази глава, след като е с тази система SAI. @Milkonti
  7. Интересно е че свалих егр от главата има отвор но е доста по-малък от отвора на егр, възможно ли е .
  8. Здравей, оказа се, че главата е от AEB 058103373 има EGR Аудито е 2004г., за нея би ли ми дал съвет.Благодаря.
  9. Здравейте, имам BEX мотор, главата съвместима ли е с BFB, ако може да помогнете. Благодаря.
×
×
  • Create New...