Milkonti

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Milkonti

 • Rank
  User
 • Birthday 08/04/1974

Друго

 • Kaра
  Audi 1.8 B6 8E5 BEX

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София
 • Interests
  Мотокрос

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колега,оказа се прави, АЕВ глава няма SAI система, тази която имам и вече освежих, се оказа с отвор за SAI, ама закърнял отвор.Някой преди мен се е опитвал явно да пробива и е решил ,че няма да стане, дупката е дълбока не повече от 7 мм и не води до никъде. Проблема е , че похарчих доста пари за тази глава и сега дилемата ми е да я монтирам с опция да изолирам SAI, или да търся друга глава. Според теб, как е възможно да се изолира SAI. Интересно ЕГР който свалих е използван, като тапа, това ме подведе.
 2. Това ще го пробвам, ако имам някакво време да карам с тази глава, дори и да сменя главата, мога да разменя дюзите и евентуално, ако се окаже от нея да сменям. При дюзите има ли разлика между моделите от 163 к.с и моето 190к.с. и двете са 2004г.
 3. Все още не съм свалил главата, карам я така, претриса на обороти и най-вече до 1700-2000, след това не се усеща толкова, но грешките са на 4 цилиндър, ( misfire detected cylinder 4), мерих компресия - 8 и малко, при 11 и нещо на останалите, свещта е опушена определено.
 4. В момента съм с ARY , понеже вече смених една глава, това ще е втора смяна на глава след 40 000 км., колата е на газ, и отново на 4 цилиндър няма компресия. Според теб, какъв е възможния проблем, все на 4 цилиндър се прецаква,нещо в цилиндъра ли да търся, в инжектори...
 5. Извинявай, дано не ти досадя, наистина гледах доста АЕВ глави и нямат такъв отвор за SAI система, но тази конкретно АЕВ с номер 058103373 ИМА, което ме озадачава доста, понеже не съм се интересувал досега. От нея свалих EGR и има отвор, (всъщност затова я взех, видях EGR на главата) но отвора е доста по -малък от отвора на клапана, за което ти каза , че е така.
 6. Извинявай, не разбрах ще стане ли за моя двигател тази глава, след като е с тази система SAI. @Milkonti
 7. Интересно е че свалих егр от главата има отвор но е доста по-малък от отвора на егр, възможно ли е .
 8. Здравей, оказа се, че главата е от AEB 058103373 има EGR Аудито е 2004г., за нея би ли ми дал съвет.Благодаря.
 9. Здравейте, имам BEX мотор, главата съвместима ли е с BFB, ако може да помогнете. Благодаря.