Jump to content

Калин Николов

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Локация
    Mezdra

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Калин Николов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте отново колеги. Има положително развитие по моят въпрос. Приятел ме насочи към VAGEN сервиз в гр.София - Княжево. Трудно ми е да намеря подходящите думи да Благодаря на управителя Георги и момчетата от сервиза. Посрещнаха ме след като се бяхме уговорили предварително по телефона. С пристигането направиха диагностика на автомобила и обсъдихме няколко варианта за отстраняване на неприятностите - изцяло се съобразиха с моето ежедневие, стил на шофиране и други подробности. Оставих автомобила и го оправиха с доста работа - вечерта до след 21.00ч, без да се опитват да ме отлагат за следващият ден - всички имат семейства. Дълго време ще си спомням как управителя Георги сам ми направи регулиране на фаровете на автомобила, както и впоследствие диагностика в движение, за да бъде сигурен че всичко е наред. Четох в темите, че всеки предупреждава, когато препоръчва сервизи, мнението му да не се счита за реклама - в случая аз нямам нищо общо с този сервиз и хората в него - просто бях най-обикновен клиент, с най-малкият автомобил - като клас в него. Благодарен съм им, че ме приеха и ми решиха проблема - автомобила е чудесен и все повече започва да ме радва. Мога да им пожелая здраве и дано в бъдеще бъдат все така "човеци", защото в тези времена.... Благодаря на всички за мненията, като Ви пожелавам и Вие да бъдете здрави и Весели празници на всички.
  2. Благодаря на колегата. Днес след четене,четене,клипове и пр. реших да пробвам да рекуперирам ДПФ с надеждата да изгасне тази лампа. Изминах около 55км в едната посока на 3-та скорост и около 2700-2800 оборота( по едно време взех да се притеснявам да не повредя скоростната кутия нещо). Колата 10-12 пъти изпушваше отзад за по около 20-30 сек., Но.... лампата продължи да свети. Чувах че включва и перката отпред, макар, че беше около 5 градуса. Автомобила върви добре, не светят чекове и си ускорява нормално- даже си е много пъргав. Прибрах се и при всеки опит да дам на контакт, светва лампата за ДПФ и изписва текст. Проблема явно е сериозен и ми трябва сервиз, за това давайте идеи за спешно посещаване. В града ни няма въобще такъв сервиз. Благодаря ви предварително. Ето изписва на дисплея.
  3. Здравейте, Нов съм в този форум, като от близо месец съм собственик на първото в живота си Ауди А3 8РА - автомобила е много красив и приятен за возене. Автомобила е с първа регистрация м.05.2012г, като е с мотор 2.0 tdi 16v 103kw, код на двигателя CFFB. Разполага с редовно водена сервизна книжка в Porsche Австрия и е на 151 500км - последно е сменяно маслото, филтрите и спирачната течност на 147 000км - 20.07.2020г. От както автомобила е при мен, направих някой ремонти - смених предни дискове и накладки - TEXTAR, както и задни амортисьори и тампони. Имах индикации за запушен ЕГР, като автомобила влиза в авариен режим - софтуерно изключиха егр и сложиха ламаринка. Днес по време на движение, на дисплея се показа икона на ДПФ филтъра с изписване на текст - "Да посетя сервиз за ръчен ремонт". Знам че за повечето е досадно, но Моля да ми препоръчате сервиз, в който да прегледат автомобила и отстраним този проблем. Изчетох толкова статии и мнения по форуми, че направо се обърках и не знам какво да правя. Благодаря Ви предварително и се извинявам ако досаждам на някого.
×
×
  • Create New...