Jump to content

dineca

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dineca

  1. dineca

    Задна дясна врата

    Имам записана тази грешка. Може ли някой да ми каже какво точно значи? Благодаря предварително
  2. dineca

    Задна дясна врата

    Не съм го пробвал. Още утре ще го пробвам.
  3. dineca

    Задна дясна врата

    Здравейте, имам проблем със задна дясна врата. Не мога да я отворя нито от вътре (заключена е заради детето), нито отвън. Колата е А6 2010 година. Как мога да я отворя? Благодаря предварително!
  4. dineca

    Смяна на фарове

    Аз мисля да слагам такива: https://litec.net/produkt/led-tagfahrlicht-scheinwerfer-audi-a6-4f-c6-08-11-schwarz-mit-dynamischem-blinker-fuer-original-halogen/ Ако някой е слагал нека сподели мнение.
  5. Оказа се прав беше на km/l. Става и без VAG-COM. Благодаря за помощта!
  6. И това оправя ли се и как?
  7. Пробвал съм на D и на М. моментния ми излизат тирета, предполагам че е 0
  8. Когато моментния е 0, не трябва ли и средния да пада, а не да се увеличава? Примерно на магастрала 120-140км дава 13-14/100 а реално не е толкова.
  9. Здравейте. Колата ми е А6 2.7 quatrro 190HP 2010г. При спускане без да давам газ борд компютъра отчита висок разход от порядъка на 15 -16/100 извънградско (среден разход), а реално колата не гори толкова. Някой има ли обяснение защо е така? Благодаря предварително!
  10. Здравейте, предварително се извинявам ако има такава тема, но не я открих. Искам да попитам някой знае ли защо капака за поставката за чаша не се отваря докрай и има ли някакъв начин да се поправи?
×
×
  • Create New...