Jump to content

Паулина

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 FSI sportbas

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Паулина's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не, но при човек само с добри отзиви за него.
  2. Здравейте момчета, пиша да ви се похваля, всичко е ок по колата, първата грешка се оказа от маслото и един датчик, почистиха двигателя и я обслужиха, втората грешка беше един маркуч който се е нацепил, а третата е от сваления катализатор. Като всичко ми легна близо 800лв. Благодаря момчета, да сте живи и здрави, и да помагате на хората😊
  3. Пратих му диагностиката и след кото видях че е отворил съобщението му звъннах от друг номер, казах му че светна чека, а тоя вика извади клемата и ще се изчисти, казах муче е много прост и му пожелах със здраве да си харчи парите, а катализатор да си го навре...... В понеделник мисля да отида до сервиза на Ауди.
  4. Да, нов внос е, не е регистрирана, направо извадих транзитните номера на мое име, а тоя е някакъв полицай от София, така че чисто си изгорях, ще я регистрирам и обслужа, ще видим тея грешки, вече разпитам за добър сервиз в Стара Загора ако /ако може да ме насочите към такъв, без Бош/ пък до къдъто ме изкара, после на вторични, и така. Свикнах с мисълта че изгорях с парите, а на него да си ги харчи със здраве. Благодаря момчета за отговорите, хубава година на всички, след като я обслужва ще пиша, какво се е установило!
  5. Може ли да ме насочите дали има тема за отзиви на сервизи, за да потърся за Стара Загора, търсих дискусии на тази тема но не успях. Благодаря на всички Ви!
  6. Много благодаря, бях се отчаяла и си мислех че съм изгоряла с парите, този некадърник докато изкарам транзитните номера свалил катализатор, но по пътя чак разбрах, а може ли да ме насочите с какво е свързана тази грешка P0012, като тя ме притеснява най вече
  7. А този проблем с какво е свързан, може ли да ми обясните, и много сериозна ли е повредата, изви Ява се че ви занимавам, но съм доста ббоса с колите, да знам евентуален ремонт колко солено ще ми излезе, все още не съм я обслужила и регистрирала
  8. Здравейте, пиша тук по тази тема защото не открих тема свързана с моя проблем. Да започна отначало: шофьор съм от скоро, вчера си купих Audi A3 FSI 2.0 sportback 110kw-150k, бензин-автомат Тръгнах да се прибирам, след около близо 100км ми светна чека, днес в сервиз ми я закачиха и изчистиха грешката, и тоя вика връща я. Въпроса ми е сериозна ли е грешката/ прикачих снимка / колата е нов внос и тепърва ми предстои обслужване и регистрация. Благодаря!
×
×
  • Create New...