ilom

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ilom

 1. В крайна сметка,аз се свързах с "великия майстор" на мултитроници-Мишо. Изпратих му какво се е случило и какво се случва с колата ми,при което освен,че отговор нямаше,а ме и блокира. Колкото и добър да е един човек,няма ли човечност е нищо. Лек ден!
 2. Каква роля играе тази джаджа относно звука?
 3. Има ли развитие по темата?
 4. Мишо ми потвърди ,че е от съединителя,но при последваща адаптация колата е ок. Поради факта ,че колата е карана с по-малко масло от необходимото дисковете са образували филм. Когато взех колата беше доста зле положението,но вече съм минал около 1000км и има положителна развръзка,поне за момента. А съединителя колкото издържи.
 5. А можеш ли да ме ориентираш като цена какво би следвало да бъде,защото никъде не намирам инфо! Благодаря!
 6. Същия е проблема ми,точно приритва като се тръгва от място
 7. Здравейте! Пиша ви като последна надежда,някой да ми помогне относно адаптация на посочения мултитроник!!! Причината е,че когато колата е топла при по-рязко тръгваме се мести назад и напред цялата и съответно оборотите се качват,но колата не помръдва. Гледах уроци относно това как се прави адаптация ,но конкретно за тази кутия не всичко особено ясно. Маслото на кутията е сменено преди 500км.Сякаш след смяната понамаля този проблем,но явно е нещо по мащабно. Моля,който не може да ми помогне КОНКРЕТНО по въпроса-изобщо да не си прави труда да ми споделя относно сваляне на цялата кутия и тн. Колата е 2.7 , 190 коня ,2011г
 8. След 2008г са с комън рейл,преди това са помпа дюза
 9. BKD си е помпа дюза с бошовски дюзи.170 коньовия мотор е със сименски пиезо-кристални дюзи сименс.
 10. Благодаря за инфото,искам само да попитам от къде мога да направя фаровете примерно на 0 да светят на 50%? Благодаря!
 11. За да се активират чрез ваг ком,не е ли нужно да има сензор за светлина или поне ключа за фаровете да има положение AUTO. Аз карам 8P ,и не се получи при мен с вагкома
 12. Гумите са на 2 месеца, със зимните е същото. Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk
 13. Приблизително какви пари ти излезе смяната? Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk
 14. Здравейте, колеги! Колата е Audi A3 8p2, проблема е, че при скорост от 125-130 до 140км/ч волана и купето има вибрации. Джантите са балансирани неколкократно,идеално прави са. Вибрациите не се забелязват всеки път. Втулките на джантите са чисто нови, пробвано е с метални, така и с пластмасови. Чудя се към варианта проблема да е в каре, но ми се струва, че тогава вибрацията, ще е при самото ускорение.
 15. Здравейте! Колата е 101 коня дизел, с чип и е писана на 1.35 налягане. За да свържа буустметър съм пробил егр-а и там сложих щуцер. Въпроса е дали заради това че е хванат там по буустметър ми прави 1.6, а в същото време е на 1.35 проверено с вагком. Дали това оказва влияние, при положение, че налягането навсякъде би трябвало да бъде едно и също.. Благодаря предварително П. П Буустметъра е проверен и е верен,на друга кола мери правилно. Друго което забравих да напиша е, че бързата връзка (гумения маркуч) която влиза в егр-а и се държи на една скоба, не е много добре фиксирано и понякога се изкарва, дали това може да бъде от значение. Когато се изкарва леко отдолу би трябвало да прави по малко налягане, а не повече..