Jump to content

Audi for dummies

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia, Bulgaria

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Audi for dummies's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, търся джанти, подходящи за Ауди А3 2006 година, 16ки. Никога досега не съм сменяла и не разбирам много, но искам да са максимално нови, без кривини, големи драскотини, забележки и пр., но и по-бюджетни. Отворена съм за препоръки на места в гр. София, където да разгледам и/или ако някой директно си продава неговите Снимката е примерна.
  2. @gogogo79 Доколкото логически си навързах нещата, обявата е по-стара и младежът ъпдейтва само цената и по някое време е добавил снимката за колометраж 220К от дата 5.12.2020г. (вероятно 191К е по-рано от 2020г.). Оттук ми изниква веднага въпросът "а защо все още не я е продал?", което вероятно ще се разбере, когато механикът я погледне другата седмица. Воланът: най-вероятно ще го сменя с трилъчев с копчета и кожа (стига това да е възможно). Относно dpf-а не се бях замисляла, че е написал уж че има (видях само е коментара, че няма фабрично)... реално възможно ли е да е фабрично без и колко би ми струвало да си сложа? Освен слагането, какво друго ми се оскъпява за поддръжката, ако има такъв? Разбирам, че това е основно за околната среда и съм за да си сложа, защото все пак си е дизелов автомобил. За съединитиля - не спомена да го е сменял, така че вероятно честта ще е моя и веднага ще питам колко по 300 ще ми излезе? Още нещо, вероятно ще ми дойде ред и за смяна на скоростна кутия (не са малко километрите и годините), така че и там ще се радвам на ценови ориентир. Предполагам, че подобни неща е желателно да са нови, а не 2ра употреба. (?) Салонът: стандартен (за съжаление), екстри дори не бих казала, че има. Навигацията е толкова стара, че не знам дали работи. По-скоро ще видя да я сменя с нова, което отново ще ме оскъпи колата, но няма как, екстра е... но пак бих питала дали има от къде да си взема хубава 2ра ръка (тук дори не държа да е нова, стига да е запазена и работеща). Вероятно отговорът ще е сайтове и автоморги, но аз да си питам пак. И последно, за сервизната история - книжката освен да удостоверява кое и кога е сменяно/ правено и с какви части е подменено (което не казвам, че не е важно, но пак не ми дава гаранция кое и кога ще се развали) друго значение има ли?
  3. Ами, екстри силно казано има, норм Ауди сякаш. Купето е наистина доста запазено, но това пак не е екстра. Сервизна книжка е имала докато не е влязла в Бг. После човека сам си я обслужвал, но редовно. линк към обявата: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11606754182863248&slink=j1gs3l
  4. Колеги, обмислям закупуването на Ауди А3 1.9 Турбо дизел инжекцион от 2006г. Ще съм благодарна на мнение дали си струва парите, защото а на около 220,000 км, обслужвано е, имало е само 2ма собственици (1 българин), но все пак е за 7000лв. За първи път ще си купувам кола, та затова ще се радвам на мнение и съвети като цяло. Във вторник ще го водим и до сервиз да го погледнат, но все пак и тук отварям темата :) Гледах няколко преди това, но бяха пълни кошници и в салона вътре, и под капака. За протокола, жена съм и щом аз го забелязах, можете да си представите и вие :Д...
×
×
  • Create New...