Jump to content

Hana

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Hana's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ще пробвам и ще пиша. Благодаря за мненията.
  2. Здравейте, това стана след поставянето на нов диск с карта, при което се ъпдейтна навигацията, да.
  3. Буквите на картата изглеждат нормално, но се движа все едно назад под нея, а когато се движа назад ме пребутва направо по картата, както би следвало да бъде при нормално движение направо, а не на задна предавка. Когато виждам пре себе си кръстовище то още не е излязло на картата, а се появява, когато го приближа идва от долната страна на картата. Ако задам конкретен адрес и се движа към него почти през цялото време ме кара да правя обратен завой, иначе като стигна ми казва че съм пристигнала, въпреки че почти през цялото време ме кара на обръщам. Все едно колата не знае кое й е предница, кое задница.
  4. Здравейте, Имам проблем с навигацията на А6, картата ми е обърната (огледална) и при движение излиза все едно се движа със задницата направо. Иначе съм пинната на правилна локация на картата. В сервиза, в който ми правиха и сложиха диска с последната актуална карта не са чували и виждали за такова нещо, както и колегите им, на които звъняха за консултация. В настройките всичко е ок - да показва direction of travel....а и ги въртяхме всичи настройки. На някой случвало ли му се е? Помагайте, че не може да се използва.
×
×
  • Create New...