Jump to content

dobrev.d10

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А8 4.2 FSI

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dobrev.d10's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Супер, писах на @Муцев. За жалост, бургас ми е малко далече
  2. Да разгледах темата, но вътре не видях препоръки за конкретен газаджия. Някой с такъв опит?
  3. Поради бруталния скок в цените на бензина, започвам сериозно да се замислям върху газова уредба за моята 4.2 FSI D4. Някой от вас има ли опит с такива интервенции? Препоръчан Софийски газаджия за FSI-та?
  4. dobrev.d10

    Lane Assist Error

    Благодарско за контакта с @ShadowM. Мариян е супер точен, оказа се проблемна камера, смени я и нещата заспаха. За жалост се оказа че и един модул е изгорял та това е следващата стъпка...
  5. dobrev.d10

    Lane Assist Error

    За жалост не е това проблема. Преди лейн асиста работеше и преди месец спря. Не знам точната грешка, но при всяко палене излиза Lane Assist Error на таблото (централния екран). В Дброс споделиха теория че може да е от камерата в купето (зад огледалото за задно виждане). Но казаха че не се наемат да пипат там :(
  6. dobrev.d10

    Lane Assist Error

    Здравейте, Карам А8 4.2 FSI 2013та и за жалост Lane Assista хвърля грешка всеки път като запаля и съотвтно и Distronic-a отказва да работи. Водих го в DBros и при бат Ники на Илиенци, но за жалост и от двете места ми казаха че не могат да ми помогнат. Драги съфорумници, някой от вас да се е сблъсквал с подобен проблем? Към кой сервиз бихте ми препоръчали да се обърна?
  7. Здравейте съфорумци, Карам 2012-та А8 4.2 FSI от скоро. За жалост, то разви едно много неприятно пукане при отваряне на дисплей-а. Не се случва всеки път, но често при отваряне изпуква два пъти на края на хода си. Четох на различни места из нета и изглежда механизма е започнал да се чупи но все още работи. До колкото разбирам едното решение е да се спре свалянето и дигането на механизма (което е напълно окей за мен). Гледах клипчета как се прави но ми се стори твърде твърде сложно за мен и предпочитам да не пипам сам. Бихте ли ми препоръчали сервиз където могат да ми помогнат с този проблем в София?
×
×
  • Create New...