Jump to content

Mingov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q5

Персонална информация

  • Локация
    Гр.Сандански

Mingov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Говорих с механик от порше запад ако има пак мирис при изкачване на района ще отворят кутията и ще проверят. Аз лично нямам доверие или познат със сервиз на който да му давам да отваря скоростите така че ако се повтори ситуацията ще разбера отговора на въпроса ми а именно "има ли миризма на феродо значи трябва спешно сервиз" Явно няма друг начин да разбера дали ми е за смяна съединителя, освен да отворят кутията , но все пак благодаря за мненията!
  2. Ето и въпросния маршрут за феновете на Q серия,около 1 км нагоре се появи дефекта! Поне удоволствието е на ниво 🙂
  3. Благодаря за помощта колега, скоро пак ще преминавам по маршрута и ще имам информация дали е било моментно или си е тръгнало нещо за ремонт,защото според мен не би трябвало ако всичко е наред да се появява този проблем
  4. Това се случи при изкачване и то когато пътя беше лош като колата се движи на 1-ва и 2ра предавка след като обърнах да се спускам нямаше миризми. Моят въпрос е дали е възможно да се появи миризма от съединителя, и дали трябва да хода в сервиз за смяна и т.н.
  5. Здравейте на всички във форума. След изкачване на труден планински район в колата се появи силен мирис (като на съединеител от по старите модели или феродо) ! Колата е ауди q5 2010година автоматик 3.0 дизел 7скорости (stronic) Въпроса ми е как е възможно след като съединителя е мокър (във скоростната кутия) да има мирис и ако не е от него от какво може да е ? Няколко пъти блокжите помагаха заради многото сняг (ако има някаква връзка) Благодаря за компетентните мнения!
×
×
  • Create New...