DeyanKo

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About DeyanKo

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 B8 2.0TDI AR

Персонална информация

 • Location
  Sofia
 1. За сега карето остава като най-вероятна причина. Проверих гайката на волана - добре е стегната. Ще чуем и сервизно мнение :) Благодаря на отзовалите се.
 2. Благодаря за отговора, ще погледна. Малко допълнение - прегледах малко повече, самият звук се чува в самия волан. Тук може би е важно да уточня, че преди да се прояви проблема си монтирах темпомат и съответно свалях волана, но беше зима, студено и не се чуваше . Опитах да държа самия прът на волана, долу при педалите и не се усеща тропането в самия прът, което ми дава някакви надежди, че може би нещо не съм направил правилно при поставянето на волана. Възможно ли е от погрешно поставяне да се случва този ефект?
 3. Здравейте, Започвам с техническите детайли: колата е A4 B8 Allroad 2.0TDI 2009, без въздушно. От известно време при топло време или достатъчно загрят двигател (в студени дни) се чува припукване(тропане) при навиване на волана. Когато е студено времето изисква десетина минути, докато се прояви. За да съм най-изчерпателен - от напълно изправено положение при завъртане наляво или надясно се чува единично чукване от волана и се усеща във волана само, независимо дали на място или в движение. Слушахме отвън не се чува нищо, единствено в самия волан. Честно казано, до сега си карах така и не съм усетил нищо необичайно, но ми предстои сравнително дълъг път и предпочитам да чуя няколко мнения по въпроса. Надявам се, че не съм първият настъпил мотиката. Благодаря предварително на отзовалите се!