Jump to content

DobrinDB

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Кракомобил

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

DobrinDB's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря много за бързите отговори. Имам един последен въпрос, по-скоро от любопитство. Гледам доста обяви от няколко дни и попадам на фейслифт модели, след 2001 и в описанието им пишат 101 к.с. Как това е възможно след като фейслифт няма произвеждан със старите двигатели от серията AEH/AKL/APF, а всички са с по-новите AVU/BFQ, които са по 102 коня? Поне това е информацията, която намерих в ауто дата. Пример : https://www.cars.bg/offer/5da416ef29cd0f5e0979857e
  2. И аз така четох. Но след фейслифта всичко е високия данък ( или аз нещо греша ). А ако проблемът на тези преди него е само скоростната кутия, която четох, че се оправя с 150-200 лв. веднъж и след това е бетон, мисля че ще ми е по-добре като опция. Заради това се интересувам от мнения за двигателите.
  3. Добър ден. В процес на закупуване на автомобил съм и съм се спрял на Audi A3 8L 1.6. Спрял съм се на този модел, защото ще е първа кола, а все още съм студент и търся по-евтиното (нисък данък, а ако може и газ). Колата ще ми трябва за транспорт от точка А до точка Б. Няма да се кара всеки ден, а в повечето случаи ще е извънградско. Интересувам се дали има мотори, които да избягвам. Четох доста теми. В повечето от тях се генерализира и не се дава отговор за отделните мотори. Също така попаднах на притеснителни отзиви за скоростните им кутии - вярно ли е? Та какво трябва да гледам при покупката на такъв стар автомобил?
×
×
  • Create New...