Jump to content

ТомаТомов

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ТомаТомов

  1. За София не ме изненадва. Все пак трафика е доста натоварен, но за Плевен.. ще и сипя един бардал и ще наблюдавам.
  2. Здравейте, градът е Плевен. Колата е 2006. Разходът е почти 20/100. Извън градско е нормален 7/100. 8 най-много. Какво може да причинява подводен проблем? За сравнение карах Q7, същият мотор, 2007 година. В града повече от 14/100 не съм имал. Замервам като пълня до горе и след 100км пълня отново.
  3. Благодаря ти! А каква цената? Имаш ли идея? Ориентировачно разбира се.
  4. Здравейте, Днес запалих колата и дисплеят не работеше. Не ММИ, а дисплеят с километража, разходът и т.н. ( този зад волана ). Каква може да е причината? Има ли възможност да е бушон да речем? Срещал ли е някой сходен проблем? Колата е q7 2007 3.0tdi, но тъй като таблото е идентично с А6 и т.н. слагам постът тук. Благодаря Ви!
  5. Здравейте, след диагностика получавам следната грешка Някой сблъсквал ли се е с подобна ? Благодаря Ви! :)
  6. Здравейте, Как и къде може да бъде сменен езика на колата от Италиански на Български или поне Английски? Колата е внос от Италия и абсолютно всичко си е на съответният език.
  7. Благодаря! А каква би била цената ориентировъчно? 2,3,4 000 ?
  8. Здравейте! На път съм да закупя горепосоченият автомобил. Опитах се да открия във форума ориентировъчна цена на първоначалното обслужване и какво точно трябва да включва то. Масла, филтри, дискове, накладки и какво още бихте добавили като доста по-разбиращи от мен? :) Колата е С верига и няма клопане при палене. Доколкото съм запознат това значи, че все още не е за смяна. Така че това го изключвам. Та какво и каква е цената ориентировъчно на това "събитие"? Ако може да се включи и някой притежател на подобен модел ще съм много благодарен! Поздрави :)
×
×
  • Create New...