Jump to content

Mimoza80

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Mimoza80's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за отговора, Проблема го имаше и преди, но не беше постоянен. Лампата изгасваше, първият път беше от крушките на стоповете, имах изгоряла крушка. Последно сменях накрайник на рейка, но лампата започна да мига след два-три дни. Друго не е правено по-колата с изключение на това, че когато беше много студено -10 градуса, отказа да пали. Тогава ми смениха горивния филтър и не е имало проблем и не е мигала тази лампа. Сега преди два дни започна да мига и при изключване и запалване отново изчезна грешката. Но се появи отново и тогава и направиха диагностика, която показа тази грешка и вече си мига постоянно.
  2. Здравейте, Колата ми е Ауди А3 1,9 TDI, появи се проблем с лампата на свещите. След стартиране на двигателя и около 2-3 минути лампата на свещите започва да мига. Колата се тресе и играят оборотите. Закачиха я на компютър и показа тази грешка. Иначе колата набира, не губи мощност. "Quantity adjuster upper limit stop value" Може ли някой да ми каже, какъв е проблема. Казаха ми, че е регулатор на помпата. И до какъв проблем, ще доведе, ако я карам известно време така?
  3. Здравейте, Имам Ауди А3, 1.9 TDI, 2001 година, искам да сменя таблото, защото не отчита правилно. Показва температура 100 градуса, стрелката на резервоара е в крайно дясно при пълен резервоар, а лаптата светва когато е малко под половината. Последното нещо, което ме изнерви, че светна една лампа и поради изгорели пиксели, не може да се разбере, какво е. Голямо гадаене беше и накрая се оказа, че е предупреждение за нивото на маслото, което пък си беше наред. Иначе датчиците са температура и маслото са сменени. Моля да ми препоръчате, човек който се занимава с това. Благодаря предварително
×
×
  • Create New...