Jump to content

j3r1ch0o

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от j3r1ch0o

  1. Свързах се с въпросния сервиз, но не могат да съдействат, понеже е фабрична и ме препращат към Ауди...
  2. Здравейте, имам проблем с печката на Audi A3 Sportback 2006 BMM. При включване започва да пуши много гъст бял дим от всякъде - преден капак и решетката, преден ляв калник и отдолу. Мирише на сажди и неизгоряла нафта. При последното пускане да я тествам дали ще пуши отново преди нялолко дни се появи и някакъв теч под нея, предполагам е нафта. Някакви идеи какъв би могъл да е проблема? Ако някой може да препоръча майстор в София, който разбира и може да я погледне, ще съм много благодарен!
  3. Здравейте, имам проблем с дисковете след записване с ImgBurn. Записването минава гладко и без проблеми и грешки, но когато поставя диска в навигацията (RNS-E) излиза грешка "The CD/DVD disc is not undreadable" или нещо такова. Някакви предположения ?
  4. Само със записване на DVD 3, ще се ъпдейтне и софтуера ли ?
  5. Здравейте колеги, от скоро съм собственик на Audi A3 Sportback 2006 с навигация RNS-E MK1 и нямам диск за навигация. Софтуерния ъпдейт на навито е доста стар - SW: 0500 / HW: 72 и до колкото съм информиран последния е 0650... Въпросът ми е, как да ъпдейтна до последния софтуер и да запиша картите от 2020? Със записването само на DVD 3 от 2020 година, ще се ъпдейтне ли и софтуера или трябват 2 отделни диска, един за софтуер и един за картите? Ако трябва отделен диск за софтуера, от къде мога да сваля въпросната версия 0650? Също така имам външна записвачка на LG, дали ще стане с нея? Благодаря!
  6. С малко закъснение, оказа се спукан турбо маркуч, след смяната му всичко е точно и върви нормално.
  7. Здравейте, Колата е Audi A3 2006 2.0TDI BMM мотор 140 к.с , днес както си карах нормално по Цариградско, наложи ми се да изпреваря и при подаването на повече газ, светна лампата за подгревните свещи, колата заби носа и изгуби мощност. Спрях, загасих я и изкачаках малко, запалих я не светеше и колата вървеше пак нормално, докато не се случи същото на връщане, при подаване на повече газ след 2к оборота, отново светна и заби носа и никаква мощност. Едва стига до 2к оборота и трябва пак да я загася да изчакам малко, за да огасне въпросната лампа. Близките дни ще я карам на диагностика, но бих се радвал, ако някой се е сблъсквал с подобна ситуация и сподели мнение какви биха били възможните проблеми? Благодаря! :)
  8. Благодаря за информацията. До колкото разбирам, BMM мотора не пука глави, както при BKD от първите версии ?
  9. Здравейте, Имам няколко въпроса относно този автомибил с конкретен двигател, Audi A3 Sportback S-Line 2.0TDI 140PS 07.2006г, с код на мотора BMM. Колата която съм харесал има наличен DPF и катализатор. Изчетох доста теми за проблемните BKD и BKP с пукане на глави, проблемни дюзи и т.н, но никъде не намерих информация и мнения конкретно за BMM мотора дали има същите болежки. До колкото разбрах от изчетеното, бил доста безпроблемен и много здрав мотор. Имам няколко въпроса за този двигател и ще се радвам много, ако някой може да сподели мнение и препоръки, също така плюсове и минуси. 1. Мотора BMM 140PS, има ли същите проблеми с пукането на главите, като BKD? 2. Чувал съм, че BMM мотора нямал номера на главите, като BKD с буквите A, B и C? Това дали найстина е така? 3. Ако някой е минал през проблема с пукната глава конкректно на BMM мотора, какви са симтомите и ориентировъчна цена за ремонт? До колкото разбрах от други теми във форума, автомобил с такъв проблем губи доста антифриз без течове от охладителната с-ма, пуши бяло, няма достатъчно мощност и пали доста трудно на студен двигател? 4. Какви евентуални чести проблеми може да създава този BMM двигател? Моля ако има такава тема конкретно за BMM да ме пренасочите, тъй като не я открих. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...