Jump to content

Gesh..

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8L

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Gesh..'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Предстои ми смяна на табло jaeger към vdo. Каква е процедурата по обучаването на имобилайзера на новото табло? Колата е 1.9tdi ASZ 2001. Благодаря предварително!
  2. Вчера като я оставих за повече време на слънце, се оправи подсветката на стрелката. Някой има ли предложение къде да се търси проблема, или някой, който се занимава електроника да прегледа таблото? Благодаря ---- Едит: @s7r3l0k Благодаря ти за препоръката!. Иначе повече от 3 години слушам тея приказки за таблото, а към момента показва всичко коректно. Разбирам стрелките да не показват точно или нещо по-критично, но за една подсветка - да се хвърля 200-300лв за друго табло, просто не виждам смисъл.
  3. Здравейте, Карам от доста време а3 1.9 2001г с френското табло. Имах леки отклонения със стрелките за температура и гориво но успях да ги калибрирам. Преди няколко месеца стрелката за скоростта започна да свети по-слабо, а от скоро и направо изгасна. От време на време се оправя, но малко след това пак изгасва. Другите стрелки и като цяло подсветката работи адекватно, но е досадно нощно време като не се вижда стрелката на километрите. Предполагам има проблем с диодите, които осветяват стрелкичката. За момента избягвам да сменя цялото табло с ВДО, поне докато се скапе напълно. Има ли някой запознат с тези табла и с възможност да го поправи - срещу заплащане, разбира се. От София съм. Благодаря и хубава вечер.
×
×
  • Create New...