Jump to content

mmm777

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а6 4ф 3.0тди

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mmm777's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте търся си 17ки(може и със зимни гуми) за ауди а6ц6 2005г с-лайн!
  2. Някой друг да сподели мнение? Възможно ли е тези вибрации да са от тампон на кутия?
  3. @mili 75 Далеч ми е София, иначе с удоволствие! А в момента няма как да отделя няколко дена за един преглед. Най-вече за ориентир питах, тъй като имах и аз подобни съмнения за хидрото. Едно обслужване и ъпдейт е най-лесната работа, но не знам дали ще има смисъл.
  4. @mili 75 като за тази услуга предполагам цената е 3000+лв. ?
  5. Здравейте! Проблемът в следният: Когато колата е студена и до достигане на оптималните температури няма никакъв проблем, след като колата и кутията загреят се получава следното:най-отчетливо между 3та и 4та предавка колата тресе здраво при натиснат до средата педал на газта, от време на време само на четвърка предавка пак има леко тресене. При кикдаун или по-силно натискане кутията сменя добре, изрежда си скоростите без проблем. На 4та има лека игра на обороти но не постоянно. Маслото не е сменяно, закачана е на cvds няма предходни и настоящи записани грешки в кутията. Моля за съвет! Колата е 3.0тди 2004 12ти месец. без вихрови клапи,егр и дпф.
×
×
  • Create New...