Jump to content

Kokonutz

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    2007 Audi S8

Персонална информация

  • Локация
    Майна Таун

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kokonutz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От скоро имам странен проблем. Колата за 20 часа ако не се кара спада отпред като от шофьорската страна доста по ниско от пасажерската, а задницата няма проблеми. Компресора работи и спира на 8-9 бара според VCDS-a. Изпръскахме 1 литър шампоан по тая кола , изкъпахме я и не можем да намерим теч. Предните амортисьори от горе , на входа , на блока в който влизат всичките въздушни маркучи за амортисьорите , никъде и един балон не направи. Грешките която изписа разбира се са 2. Едната Leak Detected , а другата е 01400 Suspension level control 002 - lower limit exceeded. Говорих с едни майстори, после с други но всичките викат сваляй възглавниците и на око разбират че са за рециклиране. Казаха ми за някво реле да проверя и бушон но не мога да разбера за какво са тъй като компресора работи.
  2. Двигателя беше свален за подмяна на разни части. Предният тампон който е на резба беше свален и някой си е играл с него и е навит докрай. Сега не знаят фабрично как е бил , виждам че се води engine torque mount , и служи за премахване на вибрациите. Някой дали знае колко навит трябва да бъде ? Снимката на тампона по долу в момента Благодаря 622765_x450.webp
  3. Колега , тя колата е S8 , сори че не съм писал. Благодаря на двамата за бързите отговори ,а от къде мога да я взема?
  4. Откраднаха ми решетката за халогена и сега не мога да намеря никъде такава решетка. От кое А8 може да пасне решетка с малко преправяне на бронята и ако трябва и халогените ще купя. Поставям снимка на другата която е все още на колата.
×
×
  • Create New...