Jump to content

Vince_15

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vince_15

  1. Привет, Аз лично вдигнах ръце след отговора от Ауди относно знаците, тяхната височина и пр.. Не ми се струва реалистично да очакваме развитие
  2. Аз също, но вероятно и фактът, че си с MIB 2 помага за тази система…
  3. Това е супер странно... @Nikola_RS каква точно е навигацията на Q5-цата ти? MMI Plus?
  4. Тоест, смяташ, че трябва да се пробва с обновяване на картата за нашия регион, или не те разбрах правилно?
  5. Говорих със сервиза на Порше. В общи линии казаха, че тази система не работи в България, тъй като често не се отбелязват местата на които се поставя знак, или пък височината му не отговаря на изискваните стандарти. Явно няма надежда за тази система, поне в моя случай.
  6. Да, видях, че е S5, но понеже си споменал за по-старо поколение, че може да е проблемът, но моята също е 2017-та...
  7. Благодаря за отговора, @Бако Мецан , и мен ме притенява, че проблемът е от този сорт... @Nikola_RS наистина интересен въпрос..дали има и други колеги с различни модели, при които работи?? Не виждам никаква логика и аз.
  8. Здравейте колеги, Имате ли идея как да подкарам (ако изобщо е възможно по нашите географски ширини) системата за ограничителните табели по пътищата (максимална позволена скорост и др.)? Колата ми е 2017-та година и има тази опция, но към момента на таблото се показва само: "Outside operational area". Имал съм същия проблем с автомобил BMW, като в момента в който напусна България системата си тръгваше безотказно. Ще съм благодарен за всякакви мнения и насоки. Поздрави!
×
×
  • Create New...