Jump to content

Nikolai Kotcev

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 (C6 4F) Avan

Персонална информация

  • Локация
    Mezdra

Nikolai Kotcev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Отскоро ми се появи проблем с мултимедията на колата (A6 C6 4F).Проблемът се състой в това че навигацията ми изписва само че трябва да се провери DVD диска за картите.Опитах с презаписване на диска,нов диск но не става.Прави ми впечатление че като поставя диска отзад в устройството и изобщо не чувам да се завърта.Дори никакъв звук не се чува от него.Прегледах кабели и букси и всичко си е наред.Къде да търся проблем и подлежи ли на ремонт това нещо ? или да търся ново ? Благодаря
  2. Благодаря.Според мъжа който ще я оправя,ЕСП е изключено заради проблема с ръчната,той гледа с диагностиката и установи моторчето на задната лява гума.Лошото е че не знам все още къде се намират модулите на колата.Също така и третият стоп не работи и според изчетеното в форума това е "задължителен" проблем.
  3. Здравейте на всички, Първо се извинявам ако има тема по въпросните проблеми но в търсачката ми излизат 200 страници и повече с различни проблеми и не успях да намеря това което ми трябва.От 3 дена съм собственик на А6 C6 4F Avant и имам няколко проблеми който бяха на лице преди покупката.Единят е че ЕСП-то и ръчната не работят и вдигат грешки,която погледната през диагностика ми показва че моторчето на лява задна гума не работи коректно или задържа.Другият и по-притесняващ ме проблем е че габаритните светлини ми идват и изчезват буквално когато си поискат.Грешки за габаритите не ми излиза.Лошото е че колата трябва да мине технически преглед до 02 декември а без габарити не мисля че ще мога да мина и за ръчната не съм сигурен дали ще мине.От горе написаното трябва да ви е ясно че това ми е първият автомобил който закупувам през живота си Моля вместо да пишете ненужни неща ако имате желание дайте съвет какво да погледна ако може да се направи от мен.Технически не съм абсолютен инвалид и това което направих за краткото време за което имам колата е да сменя абсолютно всеки един бушон в колата Колата е предвидено да бъде закарана на доверен майстор и сервиз но свободната дата е след изтичането на прегледа й,и не бих искал да шофирам с изтекъл преглед. Благодаря на отзовалите се и хубав ден.
×
×
  • Create New...