Jump to content

gntrtn

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Audi Q5

Персонална информация

 • Location
  Silista

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gntrtn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Здравейте, преди една година ми смениха маслото на двигателя Audi Q5 2.0 TDI 177 HP 2014. Днес реших да погледна нивото на маслото от MMI след пътуване. За една година съм минал около 4,300 км. Нормално ли е да показва нивото да е по-малко от средното. Трябва ли да доливам масло? Ето я нивото при първото измерване: След няколко часа я запалих отново, но тогава го показваше даже по-малко: Другият ми въпрос е, че дали този max-min level показва 1 литър от общите 5 литра масло в двигателя?
 2. @CVT форматирах я на FAT32, но като я вкарвам не я намира. Показва Empty. Да не би да поддържа само до 32 gb?
 3. Здравейте, купих SD карта SanDisk 64GB, която е форматирана exFAT, но като я слагам ми изписва "Unreadable". Какъв може да е проблема? И имам още един въпрос. Дали един от тези модули ще стават за стриймване на музика от телефона през блутут без допълнително захранване? Мисля, че съм с MMI 3G Low/Basic. https://www.olx.bg/d/ad/blutut-modul-za-puskane-na-muzika-za-audi-mmi-3g-audi-kabel-slushane-CID360-ID8DMxs.html https://www.olx.bg/d/ad/bluetooth-usb-ami-mmi-kabel-audi-vw-skoda-a3-a4-s4-a5-s5-a6-a7-a6-a4-CID360-ID8j6x5.html
 4. @ShadowM ще ти пратя след няколко дни, че в момента колата е в сервиз за смяна на ремъци
 5. В джабката имам порт за AMI. В олх продават някакъв адаптер, който се вкарва в AMI порта, и може да се стриймва музика от телефона. Обаче продавачът ми каза, че ми трябва и външно захранване, което не ми хареса много като вариант.
 6. Здравейте, скоро си купих Q5 2014. Мисля, че съм с MMI 3G Low, но не съм сигурен, как мога да стриймвам музика от телефона в колата чрез bluetooth?
×
×
 • Create New...