Jump to content

Svetoslav.G

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q5

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Svetoslav.G's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, не съм напълно сигурен в какво състояние е платката, тъй като когато ремонтираха фара се наблегна на проблема с конденза и вече след сглобяването на фара майстора е установил че не работят дългите и като ги проверява установява че цялата букса е откъсната, тогава колата ми трябваше и и ми я даде така с уговорката че ще търсим такава платка, та затова сега не знам в какво състояние точно е платката защото трябва да разглобяваме фара наново, а предпочитам ако се разглобява направо да имам готовата част и да се смени. На снимката се вижда как са се откъснали крачетата.
  2. Здравейте колеги, купих си ауди Q5 с проблем в десния фар (образуваше се конденз) намерих сервиз където смениха стъклото и проблема с конденза се реши, но явно го е имало доста дълго при предишния собственик и водата във фара ми е направила друга беля. Буксата на модула за дълги светлини се е окислила и се откъсна от модула, та въпроса ми е, къде мога да открия такъв модул за да го сменя, а не цял фар. Обикалях по моргите но нищо не излиза. Модула се намира под крушката и контролира превключването на дълги (така ми го обясниха, не съм вещ в областта) на снимката се вижда къде е разположен. На втората снимка е изваден модул, но е от туарег и не ми върши работа, снимката е ориентировъчна.
  3. Здравейте! От скоро съм собственик на ауди Q5, взех го обаче с един проблем който сега искам да разреша. Десния фар е отварян и не е затворен като хората, в следствие се образува конденз и то доста. Та молбата ми е да ми препоръчате сервиз във варна, който може да го рециклира и да го направят добре. Из интернет ми попада страницата DB works, някой давал ли е нещо там и доволен ли е останъл след това?
×
×
  • Create New...