Jump to content

BORISxBG

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BORISxBG

  1. Мерси колеги за съветите ще видя на място как са нещата Честита Коледа! Да сте живи, здрави и благословени!
  2. Да и на мен добре ми звучи като няма турбо едно нещо по малко да се притеснявам Това което ме притеснява, че е на 320 000 км тука близките ме викат че на тея километри вече е издухана и двигателя ще му предстоят ремонти скоро, някой няма ли такава на повече да каже от опит? . Да прав си видях 7.1с е все пак смисля, че пак ще ме радва Ако все пак не я зема може да видя една друга дето е 3.0 TFSI 2011 и на по-малко км 170 000км, ама е от автокъща и трябва да й правя проверка. Не знам и вече .. обърках се тотално Препоръчайте и други варианти, няква кола голяма сравнително, да е около 7с от 0-100, да е здрава и колкото се може по нова за бюджет макс 16к?
  3. Само като я видях и си казах тази кола ми харесва и от вътре и от вън, пък като видях, че от 0-100 прави 5.9 още повече Всъшност цената е по висока, но ми харесва, че е от един собственик и е проверена технически от сервиз с име вече, така че риска мисля че е по-малък.
  4. Здравейте, колеги харесал съм едно Audi A6 Limousine 3.2 FSI quattro 2007 Мога ли да ви помоля да ми препоръчате някой добър специално с ауди да се занимава, съвестен човек/сервиз за София, който да я провери и да ми каже дали е технически изправна дали има нещо да се прави и колко ще е ремонта. Също ако някой от вас колеги има такава - доволни ли сте? Или често ли се влиза в сервиза? Благодаря ви предварително и ви желая весело изкарване на празниците!
×
×
  • Create New...