Jump to content

ivan.dimitrov30@gmail.com

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Персонална информация

  • Локация
    Стамболийски

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivan.dimitrov30@gmail.com's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, Днес свалих буксата на дебитомера и о даа колата оживя. Взех чисто нов дебитомер на bosh какъвто е оригиналният, закачам буксата и колата си е със същият проблем. Отново откачам буксата и пали от четвърт на студено след престой от13 часа. Върнах си новият на магазина и сложих старият. Сега карам с откачена букса без проблем. Дано не се вдигне много разхода или да създаде проблем.
  2. Добре колега. А ако си и в околията на Пловдив ще е още по добре 😉
  3. Не по рейката нищо не съм проверявал. Друго което мога да добавя към проблема е, че и зимата и лятото при каране на моменти глъхне и няма мощност, но като припомпя педала на газта се изстрелва. Също така след като стабилизира оборотите при подаване на газ има гърмене в колектора.
  4. https://youtu.be/IaiSMRpZszI?feature=shared Здравейте колеги, Това което се вижда на клипа се случва всеки път когато паднат температурите, или колата е стояла повече от 6 часа, но винаги в студено време. Сменени са дебитомер, датчик за температура, всички маркучи за вакууми, почистена и адаптирана дроселова клапа, свещи, датчик на колянов вал. Някакви идеи? Остана само бензинова помпа но искам и вашето мнение първо. Благодаря на отзовалите се!
×
×
  • Create New...