Jump to content

JBwalker

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8

Персонална информация

  • Локация
    БГ

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

JBwalker's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. JBwalker

    По - комфортни гуми ?

    Цъ, нищо й няма. Пари не жаля за нея, при все че я карам рядко. Просто както ми казват и в сервиза - очакванията са ми били прекалено високи. Нищо де, "оздравях" !
  2. JBwalker

    По - комфортни гуми ?

    Не се бъркам на никой кой за какво си е взел колата. На мен гъзарията ( която е пряко свързана с визията) ми е възможно най-най-последната грижа. В този смисъл дали изглежда подарени, харизани и т.н. просто не ме касае. Возията обаче определено се подобри. Двайските си ги бях запазил за всеки случай, но вече определено ще ги разкарам нанякъде. С тях усещах даже пукнатините на асфалта, камо ли някоя дупчица или гърбица на пътя. Чукаше на желязо при всяка "стандартна" за географските ни ширини дупка и после спирах да оглеждам джантите. Возих се и на 19-ки - същата работа - даже старата ми Лагуна беше с по-"мазна" возия. Сега вече това го няма! Много по-меко преминава през легналите полицаи и изрязани бордюрчета при ремонтите на пътя. Не натрапвам мнението си на никого, но за мен категорично е ясно кой е правилния избор.
  3. JBwalker

    По - комфортни гуми ?

    Темата е за триене - свърших работа. Благодаря на всички отговорили.
  4. JBwalker

    По - комфортни гуми ?

    Не че вози дървено, просто очакванията ми бяха по-големи явно. Иначе окачването си е наред. А пък 19- ките ме съмнява дали ще помогнат поради нищожната им разлика със сегашните. Май никой не е слагал 18- ки на такава, а ?
  5. JBwalker

    По - комфортни гуми ?

    Колега, може ли да изразиш впечатление има ли някакво клатене/носене в завой и проблеми при спиране ? Какъв размер 18- ки ползваш ? Твоята L-ка ли е ? С какъв двигател си ( вероятно има отношение към спирачните апарати ) ? Стържене ? Снимка може ли да споделиш ?
  6. JBwalker

    По - комфортни гуми ?

    Никой ли няма опит с 18-ки ?
  7. JBwalker

    По - комфортни гуми ?

    265×40/100 = 106mm височина 235x55/100 = 129,25 mm височина 129,25 - 106 = 23,25 mm разлика Нещо бъркам ли ?
  8. JBwalker

    По - комфортни гуми ?

    Именно! По моите сметки разликата е едва към 4 мм. с такива 19-ки. При 18 -ките обаче вече отива на 3 сантиметра, което си е значително впредвид и по-малкото налягане с което е необходимо да се напомпа гумата (2.2 спрямо 2 .7 ). Аз не съм пробвал 19-ки, но и не мисля че има смисъл заради тия 4 мм, затова питам за 235 55 18. Някой пробвал ли е с тях? По дискотеки не ходя ( но все пак, някой ако има снимка може да сподели, де
  9. Здравейте! Сдобих се с една 4.2 FSI каляска от щатско която скоро ще трябва да обуя с нови гуми за лятото. Сегашните ми са 265 40 20, толкова, колкото си пише и на вратата на колата, но малко дървеничка ми идва возията в момента. Уж я взех за повече комфорт, пък нещо не го усещам сякаш. А дупки при нас - бол! И си мислех - да не би да е от гумите ? Та се чудя дали някой е пробвал с по-висока гума като 235 55 18 колкото я дават за европейските модели с по-малките двигатели? И защо за моя двигател само за 20 цола са ми залепили на вратата, а пък същото купе в Европа го карат даже със 17 -ки ? Лично мен визията не ме интересува, не смятам да карам с над 200, но пък и не знам в завоите дали няма да носи прекалено много и дали ще спира добре пущината? Затова искам да попитам - има ли някой опит с 18 - ки и може ли да сподели как е ?
×
×
  • Create New...