Jump to content

Vall80

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 комби

Персонална информация

  • Локация
    Варна/Шумен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vall80's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Vall80

    Блокирала врата

    Оправих се. То било толкова просто а аз го мислех толкова сложно...
  2. Vall80

    Блокирала врата

    Здравейте, на моето 80 авант му е блокирала задната лява врата. Независимо в какво състояние е чопа, тя се държи все едно е заключена. Казаха ми, че можела да се отвори с нещо метално покрай уплътненията но не знам къде и как да човъркам. Има ли някой възможност да даде подробно описание на тази процедура? Благодаря предварително!
  3. Успях да се оправя сам. Изглежда съм твърде сляп за да видя болта зад нея...
  4. А можеш ли да кажеш как се смъква?
  5. Здравейте, на скоро си взех Ауди 80 комби и още не съм имал времето да му се нарадвам. Това което забелязах е че запалката не прави контакт като хората. Имате ли идея как се смъква от пепелника и мога ли да направя нещо да я спася или е за нова. Изглежда доста клеясала и прави контакт с трансмитъра под странни ъгли. Също така ако можете да ме препратите към теми с техническа информация, ще ми е от голяма полза. Искам да я прегледам от до. Бившия собственик каза че е Ауди 80 с двулитров двигател 115 коня. Само че в един магазин за части ми казаха, че моноинжекция с кръгъл филтър от горе бил 90 коня. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...