Jump to content

Psyke

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 2.0 TDi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Psyke's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @crazy driver Да то реално надали ще ги давам всеки месец но реално от тях включвам пестене за застраховка и поддръжка за през годината. Ако толкова ще ми стигнат ще съм доста доволен. То аз градско надали ще я карам може би бих запазил A3ката за градско ако ми потрябва нещо. И мерси за пожеланието! Определено ще трябва преди това обаче да посъбера пари че ще си трябват при такава кола в началото смятам нещо колко другата година началото на лятото да гледам да купувам вече. Сега просто ориентировъчно питам ако някой има и знае колко е поддръжката, за да мога да си направя сметка.
  2. @vle4ugoto Дам сега карам Audi A3 2.0 TDi 8P (2005). Иначе мен колата ми е повече за фън и за извънградско. Иначе ползвам главно метрото ако не трябва да ходя някъде из града. Иначе ако ще давам толкова пари за кола ще е Audi определено. :Д Няма друга кола с такава визия особено като на RS7.
  3. @OvivO И аз така смятам реално ще си и пестя между временно винаги още някакви пари но щом 3000 лв на месец са достатъчни (като реално смятам горивоте 300-400 на месец другите пестя за поддръжка и плащам застраховките и данъка и т.н.) си струва кефа! Направо си е сбъдната мечта. Но определено и преди да стигна до купуване ще трябва да посъбера пари и сигурно ще е след 5-6 месеца колкото и да ми се иска сега да я взема няма да е правилно решение да прибързвам особено с такава кола. @P_PETKOV На писта надали ще ходя чак, но бих се пускал някой път на Drag за забавлението.
  4. @P_PETKOV Те през колко километра се сменят горе долу? Тази която гледам е на 90 000 км от Германия.
  5. @TonyJelev Оо задължително ще постна ако взема реално още само гледам и ще трябва да посъбера пари преди да я взема ако реша но съм готов да отделя 3000 лева на месец ако това е достатъчно ще е супер. @vle4ugoto Малко ме е страх тука в БГ колко адекватно биха я направили и реално накрая не си е баш RS7 аз мисля да и сложа armytrix exhaust да носи буря като идва
  6. @BECKO ако е до 20 k е супер страх ме беше да не е повече от това. Супер мерси много на всички това исках да разбера!
  7. @P_PETKOV Ами аз реално питам ако ми се наложи да платя всичко което изброи колко горе долу ще е? Понеже искам да съм подготвен за най-лошия случай. @Gangbango Колко даваш на година за всичко консумативи, гориво, данък и застраховка?
  8. Здравейте! Бих искал да попитам колко лева горе долу се явява поддръжката за 1 година на Audi RS7 2015-2017?
×
×
  • Create New...