VG99

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About VG99

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  BMW X5

Персонална информация

 • Location
  Хасково
 1. Здравей! Видях колата. В изключително добро състояние е отвън и вътре. Всичко проверих откъм екстри и работи. Човека не я беше карал 2 дена и държеше да я запаля на студен двигател за да проверя дали няма тракания и т.н. Всичко по мотора изглеждаше наред, работи си като часовник. Даже се учудих колко тихо работи. Не го беше измил или нещо за да прикрие някакви работи. Километрите са си толкова, колкото казваше. Показа ми фактурите за всичко което е сменял. Абе всичко си ми обясни човека и поне по моя преценка изглеждаше коректен. После я покорах 30-40 мин градско/извънградско. Колата се държеше перфектно, кутията си сменяше адекватно, окачването не тропаше (а доста дупки нацелих без да искам) 😄 И в крайна сметка си стиснахме ръцете и в петък живот и здраве я вземам.
 2. Здравейте! Благодаря за проверката! Реално човека не ме излъга, каза че негов приятел я е внесъл на 50К километра в България за жена му и той я е купил от него на около 90К. Това ме навява на мисълта че километрите може и да са реални. Просто ми спести че е леко катастрофирала. Но такива са 80% от вносните така или иначе. Поне не е фрапантен удър. Каза че още като я е взел е сменял масла на диференциала и раздатката и е обслужил кутията. Има фактури за всичко това. Не е сменял свещи и бубини все още. И верига, но те я давали към 200К да се сменя. Ами с две думи човека изглежда точен, утре или вдругиден ще отида да я погледна колата и ако всичко е точно, ще имам да черпя 😄 И пак благодаря на всички за помощта!
 3. Здравейте! Благодаря за отговорите. Помолих го да ми изпрати VIN номера. Някой от форума има ли възможност да го провери или да ми препоръчате къде да го проверя? VIN - WAU2GAFC7GN184374 Благодаря предварително!
 4. Здравейте! Насочил съм се към въпросният автомобил. Нямам наблюдения към бензиновия мотор, ако може да ми кажете какво да гледам и очаквам от него. До колкото четох тук във форума, е здрав и като цяло се препоръчва. Държа и да е с 8 ZF кутията, понеже сегашната ми кола е с такава и знам че е здрава. Харесал съм една кола, говорих с човека и каза, че сам си я е внесъл от САЩ на 90 000км, всичко работело, наскоро е обслужена и като цяло била в изрядно техническо състояние. Единствено цената е малко ниска, което ме притеснява леко. Следваща седмица смятам да отида и да погледна колата на живо, но все пак реших преди това да попитам за едно мнение и тук. Ето линк към обявата:https://m.mobile.bg/details/11645287089624565 Благодаря предварително!