Jump to content

NotApplauskata

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 '96 ,1.8 AGN

Персонална информация

  • Локация
    Bulgaria

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

NotApplauskata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Имам нужда от малко помощ със смяната на буксите за фаровете на преди фейса. Взех си нови "тунинг" фарове, но са със овалната букса.. Поръчал съм буксите в момента ,но се замислих ,че реално си нямам и на представа дали цветово ще мога да запоя кабелите.. Търсих някаква диаграма за свързване на буксите ,но никъде не намерих. Ако някой вече запоявал такива букси или евентуално ,ако някой има такава диаграма бих се радвал да помогне. Благодаря предварително! Поздрави!
  2. Със фаровете преди фейса съм както съм написал. Разглабях ги вчера и за моето просто око всичко във фара е наред. Самия рефлектор над крушката за дългите е леко тръгнал да заминава ,но все пак няма общо със реглажа. Нито хоризонтално нито вертикално се движат, което е много странно бих казал.
  3. Здравейте! Имам един проблем ,който ми се случва за втори път вече и ме дразни доста. Бях със оригинални фарове ( преди фейса ) и не можех да ги регулирам нито отвътре (имаха машинки) ,нито отвън ръчно. Изпаднаха ми други фарове ( втора ръка ) на марка TYC и знаейки ,че не светят добре до колкото съм чел от всички Вас тук все пак ги взех. Сложих им един ЛЕД на къси със нормална на дълги , настроих ги малко и работата горе долу стана, въпреки че въпросната " лястовица " я няма отпред ,но айде все тая.. Сега стигнах до положение в което искам да ги вдигна още малко нагоре тъй като съм ги свалил доста явно ,обаче не мога.. Въртя,въртя и нищо не се случва. Ако на някой му се е случвало и е намерил решение ,тъй като аз нищо не намирам нито на български тук ,нито из чуждите форуми ,бих бил благодарен да помогне.. ЕДИТ: Сложих им оригиналните машинки от старите фарове..
  4. Включвам се отново доста време след проблема. Оказа се в крайна сметка скъсани кабели,но бяха твърде надолу ,че да ги забележа на пръв поглед. С 300 зора успях да ги запоя и проблема се оправи.. Все пак между смяната на датчиците как на единия ми показваше температура,а на другия не ,не мога да си обясня.. 😀
  5. Здравейте! От една седмица вече имам проблеми със въпросния темп.датчик G62. Колата е A3 96 година, 1.8 125к.с AGN. Изведнъж почна да пали трудно като е загряла и да се опитва да гасне след като падне на нормални обороти ,а като е студена пали на високи обороти (1500-2000) и веднага след което се нормализират, но иначе стрелката на таблото за температурата си я показва. При рязко подаване на газ (стряскане) заглъхва.. Тъй като разполагам с VAG-COM я закачих веднага и ми извади една единствена грешка: 16502 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62) P0118 - 35-00 - Signal Too High Почетох из интернет и реших да се занимавам сам. Свалих първо буксата на датчика ( който се намира отдясно на двигателя ) за да я пръсна със контактен и да видя дали ще има промяна, но уви нямаше. Буксата е като нова.. Реших ,че ще купувам датчик директно тъй като симптомите както ги гледах бяха същите като моите. Закупих един от Евро07 ,който си мислех ,че явно не работи тъй като след като го свалих стария (син на цвят и оригинален) и след като сложих новия ми избяга вътре температурата на таблото и проблема със паленето си остана. Реших да закупя друг като реших спрямо това което чета из интернет да бъде Hella за около 30-тина лева. Това е номера : 6PT 009 107-541. Буквално преди малко го сложих и е по абсолютно същият начин както предния ,който купих.. Направих пробата да върна стария и отново си показва температурата. Опитах се да гледам температурата през диагностиката ,но тъй като явно не е най-добрата версия и ми липсва някакъв файл ,който показва в каналите кое за какво е. Гледам температури ,но не знам коя за къде е. Гледах да не спестя нищо и се надявам някой ако може да ми даде съвет тъй като от половин година се занимавам с проблеми по тая кола и вече ми е писнало.. Благодаря предварително на всички!
×
×
  • Create New...