Jump to content

Sasho1913

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 8п

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Sasho1913's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, проблемът беше соленоидния клапан, смених го с оригинален и вече всичко е наред
  2. Здравейте, колеги преди около половин година си закупих Ауди а3 8п 2.0тди 170к.с BMN. Още със закупуването имаше грешка P0299 която според майсторите трябва да се смени соленоиден клапан N72. Смених въпросния клапан грешката изчезна, но проблемът не в началото колата при поддържане на скорост 120-130 за около час светваше лампата за подгревните свещи. С времето това започна да се случва все по-често и по-често. Проблемът така и не можеше да се открие. Минах през много майстори и ми казаха че всмукателният колектор изпуска въздух. Смених го с алуминиев, почистих дросела и чудо колата вървеше, както никога досега, но за жалост щастието беше за кратко след около 15минути, педалът за газта спря да реагира както досега с две думи върнахме се както беше преди. 1 минута след като усетих светна и отново лампата за подгревните свещи. След този случай колата се върна към старото и все едно нищо не е променено. Днес забелязах че буксата за въпросният соленоиден клапан N72 е друга, а оригиналната виси зад нея и самият соленоиден клапан не може да се включи в нея, защото е с различна букса.
  3. Здравейте колеги, светна ми лампата за подгрев на свещите преди известно време пуснах диагностика и излезе код p0299 смених клапана който отговаря за налягането на турбото лампата спря да свети за една или две седмици. И сега започна отново светва при около 70-80км обикновено и турбото на колата спира да работи. Изгасвам и паля автомобилът и спира да свети.
×
×
  • Create New...