Jump to content

BB22

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2,7TDI Quattro

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

BB22's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не е турбото, него го чувам отделно
  2. Здравейте, не откривам никъде такъв проблем. Като подам газ над 2000 оборота и парното почва да бучи. Колкото повече газ давам толкова по-силно се чува. Някой ако е имал същия проблем и може да помогне ще съм благодарен.
  3. Здравей, покарах я, но странно, че не направи проблем тогава само я усещах че на D е по-мудна. След като я взех я закарах в два сервиза да четат грешките и в двата ми казаха, че има за смяна датчик на скоростната кутия. Забравих му името обаче. От София съм и ги смених в автосервиз Рико и съм много доволен от момчетата. В понеделник се захващам да я съживявам. Благодаря за информацията.
  4. Здравейте, извинявам се ако темата не е в правилния раздел, но ми се налага за пръв път да пиша във форума. Закупих си A6 2,7TDI Quattro 2007г,на следващия ден от закупуването я оставих за смяна на веригите и всички гарнитури и до сега не я бях карал повече от 10км. Вчера взех колата от сервиза и я покарах малко повече и автоматика почна да създава проблеми… Докато е на D при рязка газ се случва нещо и всички букви на таблото светват без да мигат и седи над 3000 оборота, но няма сила.. спрях изключих я и като запалих на ново нямаше проблем.. Другия проблем беше когато започнах да изкачвам наклон, този път просто изгуби мощност и почти спря. Също така ми направи впечатление че обортите играят постоянно като пусна газта и някак докато е на D все едно не отчита колко е натиснат педала. Тогава реших, че ще я карам на S и все едно се качих на друга кола, тотално различно поведени има ряз има сила всичко беше нормално. Предстои обслужване на кутията, но ще бъда много благодарен ако някой може да ми помогне с този проблем, защо има такава разлика в двата мода на кутията. Благодаря на всички предварително.
×
×
  • Create New...