Jump to content

metobul

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от metobul

  1. Търся джанти за А4 B6 5x112 18ки отвор 57.1 ЕТ 43, 45. За предложения на вайбър тел..0988920610 или на лично. Ако някой има такива, като на показаните снимки ,купувам веднага..
  2. търся джанти 4бр. за въпросното Ауди 18цола. За снимки и предложения на вайбър 0988920629
  3. metobul

    волан от B7 на B6

    Здравейте,възможна ли е смяната на обикновен волан от B7 на AUDI B6 ? Интересува ме дали са взаимозаменяеми или не.
  4. Здравейте,имам проблем с въпростното Ауди,колата върви като спъната и не знам какъв е проблема .Искам да прегледам турбото ,турбо пътищата . Въпросът ми е къде в Бургас да я закарам на кадърен майстор ?
  5. Момчета някой сервиз в Бургас да ми препоръчате за отстраняване на проблема.
  6. Иска малко доливане от време на време.
  7. Ако е от картерната вентилация и има толкова изпарение ,че чак да пръска масло...на мен ми се струва много зле работата.
  8. Колега, благодаря за отговора! Според мен маслото не е малко щом създава и други проблеми с изтичането си ,когато колата се кара на по- високи обороти.Като спра трябва да забърша горната част на капака ,защото е леко омаслена .Другото нещо ,което ми прави впечатление е ,че при студен старт пуши доста .После няма проблем.Искам да разбера при това положение каква е най -адекватната реакция?
  9. Здравейте колеги,имам проблем с аудито ,което си купих наскоро.Всичко започна от клаксона,гореше бушона .Отидох в ел. сервиз, свалиха бронята ,за да сменят свирките и ми казаха ,че това ми е най -малкият проблем,защото от кулера пръска масло и от двете страни,даже има масло в едната свирка и за това окъсява.Казаха ми ,че трябва да сменя кулера и двата маркуча. Въпросът ми е това ще реши ли проблема? Всичко това не означава ли ,че проблемът е в турбото? Ще съм много благодарен ,ако ми обясните и ме насочите към адекватен сервиз в Бургас за решаване на проблема.
×
×
  • Create New...