Jump to content

Plamen7185

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B8

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Plamen7185's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колата е 2.0 143 к.с. CAGA От скоро колата влиза в авариен режим при по рязко подаване на газ или при връщане на по-ниска скорост. Закачвах я на ваг ком излиза грешка ниско налягане на горивото, смених горивния филтър със нов няма разлика, някой ако е имал подобен проблем и е намерил решение нека каже.
  2. Сух е мокета, имаше едно съединение точно до термостата но ги оправихме след това я покарах и пак го направи, маслото е ок и е на щека, дори го смених преди 100 км и от него беше пипнало 500 гр някъде което според е нормално. Гледана е от всякъде за всичко просто не виждам причина да го прави.
  3. Здравейте колеги, имам следния проблем 2.0 TDI 143 к.с. код на мотора CAGA, имам колата от 1 година почти на 500 км горе долу ми губи по 600 700 гр. антифриз. Термостатите са сменени 2 пъти, огледал съм цялата кола за течове няма във маслото няма нищо чисто е. Смених 2 3 майстора никой не вижда да има проблем. Казаха ми че като прави регенерация на ДПФ дърпали по-малко но лампа за регенерация не ми е светкала. Ако някой е имал подобен проблем моля за съдействие..
×
×
  • Create New...