Jump to content

mitakaaa19

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C6

Персонална информация

  • Локация
    Ямбол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mitakaaa19's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. mitakaaa19

    Вибрации на място

    Колеги днес смених 2-та тампона на двигателя и 2-та на скоростната кутия и всички вибрации изчезнаха. Проблема е решен.
  2. mitakaaa19

    Вибрации на място

    Гледах видеото,ама честно да ти кажа и на времето не го знаех руския. Днес бях при майстор и той ми показа как двигателя ми мърда. Когато включва на D се вижда как се накланя. Почти сигурно е че е от тампоните. Ще пиша след смяната другата седмица. Между другото говорим за 3.0л дизел не бензин
  3. mitakaaa19

    Вибрации на място

    Днес бях на диагностика и няма никакви грешки. Ще огледаме финално колата на канал преди да поръчаме тампоните. Дано са те че ще са по малкото лошо иначе остава кутията.
  4. mitakaaa19

    Вибрации на място

    До колко разбрах хидромотора не работи на място така че изключвам за момента скоростната кутия и ще сменя тъмпоните на двигателя и кутията. Ще пиша за резултата другата седмица @VBI
  5. Здравейте колеги. Колата е А6 3.0л 233k. 2008г. имам я от няколко месеца и смятам да направя обслужване на скоростната кутия. В началото след малко повече ( да кажем 1 час каране) когато спра и колата е все още на D има силни вибрации в купето.Сега вече се появяват и след 10 мин.каране.Когато премина на N почти изчезват. Проблем с превключването и смята на предавките няма. Ясно ми е че без диагн. няма да стане. Въпросът ми е какво евентуално да очаквам като ремонт и цени и какво е мнението ви за МИД-АУТО в Варна че само лоши отзиви чета за тях? Колко време обикновено се изисква за обслужването на скоростната кутия?Препоръчайте ми кой сервиз да посетя в който хората си разбират от работа. Благодаря на отзовалите се.
×
×
  • Create New...