Jump to content

panev20

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

panev20's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някакви координати може ли да ми дадеш сервиз адрес номер
  2. Здравейте колеги ще сам благодарен ако ме насочите към правилния сервиз за обслужване на моята кола става въпрос за 4.2 бензин, омръзна ми само да се учат на нея става въпрос за Пловдив и региона.
  3. panev20

    Audi A8 D3 carplay за MMI 3G hight

    Колко пари ще струва
  4. panev20

    Audi A8 D3 carplay за MMI 3G hight

    Някои знае ли в Пловдив къде мога да сложа carplay
  5. Здравейте от скоро съм собственик на а8 4.2бензин 2006г. Като закупувах колата си нямах никаква представа от тези коли и я купих с светеща жълта кола на таблото когато запитах собственика какво е това тои нещо смърмори и нищо конкретно светеше грешка за смяна на накладки и си помислих че е от това но сега като опитам да сменя режима на каране било лифт, даинамик колата си стои на едно и също ниво няма никаква промяна и колата ми се струва че вози малко твърдо все едно е на даинамик не сам сигурен защото не сам карал друга такава но това не е комфорт за мен които трябва да вози ,та дали има нещо скалпирано и колата е направена да работи само на едно и същ режим или аз нещо не разбирам и ако може сервиз в Пловдив които разбира от тези неща да го проверя . Благодаря
×
×
  • Create New...