Jump to content

jisoob7

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7 2.0TDI

Персонална информация

  • Локация
    Ямбол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

jisoob7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. jisoob7

    Налях грешно масло

    Проблема се реши със софтуерно премахване на Егр-а. 200 лв по-късно колата върви по-добре и от преди
  2. jisoob7

    Налях грешно масло

    Благодаря за бързия отговор! Бяха ми предложили да направя ремап и да изключат ЕГР-а и DPF-а, отказах тъй като не ми беше нужно. Сега обаче явно ще ми се наложи да го изключат.
  3. Здравейте! Колата е A4 B7 2.0TDI BRE На борда ми светна индикацията за масло на минимум, съответно исках да долея масло обаче нямах това което попринцип наливам в колата Volkswagen Group Special D SAE 5W40, нямаше как да намеря такова в друг град в 2 през нощта. Спрях на Лукойл и купих масло Genesis Special 5W40 ACEA c3 с мисълта , че няма да има разлика (определено има) , като така и така е за смяна след 500 км Долях и тръгнах 25 км по-късно я паркирах и стоя почти 2 часа, след което я запалих минах 500 метра и колата загуби мощност, позамислих се, че сигурно съм объркала маслото. Спрях моментално, пуснах VCDS и показа грешка P0403 EGR VALVE (N18), имаше някакво чаткане от него, изтрих грешката и веднага след това я имаше отново. Общо след наливането на маслото имам минати 30.км с прибирането на колата в гараж . Пуснах тест на изгасена кола и ЕГР-а започна да трака Въпроса ми е, може ли да се оправи проблема ако източа маслото и налея, това което трябва и сваля EGR-а за да го почистя... Извинявам се за романа, не разбирам от коли и се опитах максимално точно да обясня какво се е случило. VID_20230528_111439.mp4
  4. Здравейте! Извинете за глупавите въпроси... Нов съм в форума а и не разбирам от коли , от скоро имам B7 2.0TDI 16v с код на мотора BRE Снощи педала на съединителя потъна , придвижих се до вкъщи и видях теча отдолу... Въпроса ми е къде се намира долната помпа на съединителя? Вътре в скоростната кутия (имах опели на които бяха вътре) или отвън ? Пратих приятел до сервиз да попита кога могат да погледнат колата, при което майстора казал, че помпата е вътре. Гледах видеа за B7, но не бяха TDI и помпите на всичките бяха вън.
×
×
  • Create New...