Jump to content

Ангел попов

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а4

Персонална информация

  • Локация
    Хъл

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ангел попов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравеите на всички Имам ауди А4 2.0 тди мултитеоник феислифт модел 2013 110 киловата 150 коня на кратко имам проблем със загряването трудно достига до 90 и то трябва да карам предимно извън градско като пусна прното и твмпературата започва да пада . смених смених термостата на двигателя проблема го има още . Знам ме има втори термостат които се пада зад двигателя и знам че имам и две клапи които са вътре във самите маркучи поръчал съм двете клапи и вторият термостат ще ги сменявам сигурно този уикенд . Знам че на преди феис лифта модела проблема е във маркуча със вторият термостат и клапата , но на моята този маркуч е със метална траба малко по различен . Четох че на феис лифта не винаги проблема се оправя със смяната на клапата и вторият термостат . ако някои е разрешил проблема със феис лифта би ли сподели ? и ако някои знае дали има още термостати и клапи на тая кола моля пишете четох някаде че маи имало и термостат за скоростната кутия . благодаря ви предварително !!
  2. Здравеи аз имам ауди А4 2.0 тди мултитроник 150 коня знам за два термостата и за две клапи които са във маркучите каде се намира третият термостат като първият е основния втория е във маркуча зад двигателя които е за egr каде е третия ?
×
×
  • Create New...