Jump to content

Lyuboslav Pashaliyski

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q5 2.0TFSI 2011

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Lyuboslav Pashaliyski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте @kpematop , писах ви на лично съобщение във фб.
  2. Здравейте, Бихте ли ми препоръчали сервиз в който да направя това, по възможност в София.
  3. Няма грешки и не е влизала в авариен режим. Колата си върви перфектно, единственият проблем е между 2ра и 3та че рита. Забелязах, че когато е студена не го прави, необходимо е да покарам 20-30мин в градско и започва да рита. Да, но сега на няколко места попитах дали да го сменям и все ми казват, че ритането няма да изчезне от смяната на масло и по-добре да изчакам да видя дали ще се търся нова кутия.... Защото ако сега го сменя и след 2 месеца изцяло се развали, то напразно ще съм дал едни 1000лв.
  4. Не съм пробвал с пълна газ, дори гледам възможно най-плавно да ускорявам. Маслото не е сменяно никога, доколкото ми е известно.
  5. Здравейте, Колата е Audi Q5 2.0TFSI, 211к.с., 2011г, Quattro. Американка е и скоростната кутия е tiptronic 8 скорости. От около 2 месеца усещам ритане при превключване от 2ра на 3та скорост. Не е нещо, фатално, но е неприятно при шофиране в градски условия, когато превключвам скоростите ръчно, това ритане го няма. Проблемът не се влошава, но ритане продължава все така. Има ли хора със сходен проблем, не съм сменял масло на кутията към момента. Колата е на 120 000км, град София. 🤔😉
×
×
  • Create New...