Jump to content

Георги Т.

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди а8

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Георги Т.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Един месец в сервиз специализиран предимно ауди ,стигайки само до заключение затегнал двигател,сваляне 600лв , качване 600лв , ремонт не се знае на какво или друг двигател 2500лв в най добрият случай и така нататък . Както и да е, отказах се и си прибрах колата. Сложих ключ на коляновият вал и о, чудо завъртях затегналия двигател на ръка . Въпросът какво се случва остава, стартерът опитва ,но не завърта двигателя. Сега се чудя къде да я закарам . Имах проблем с външният капак за резервоара, не се отваряше от шофьорската врата. Имаше едно жило в багажника,чрез него отварях капака. Отидох на сервиз ,който е по тези неща (капаци,клапи,централно ,аларми и тем подобни) без да видят ми казаха ще струва около 250 -300лв че била пипкава работа ,аз казах добре и зачаках да се обадят кога да закарам колата ...Повече не се обадиха . Реших да видя къде води жилото, ато просто беше откачено от машинката.🤣Закачих го и спестих 250-300лв.
  2. Здравейте относно стартера ,той опитва да завърти, но не може ,като се чува само звук {цък}.
  3. Здравейте, автомобилът ми изгасна в едно задръстване на място и на обороти ,и повече не запали,стартера не върти ,акумулаторът е на 100%. Възможни причини ? Закарах я с платформа в сервиз, но след диагностика не отчита проблем. Съмненията на сервиза са за затегнал лагер на колянов вал. Автомобилът 3.7 D3 4E бензин е със сменени вериги и обтегачи на разпределителни валове, и нов ангренажен ремък комплект. Извинявам се, ако не питам на правилното място нов съм.
×
×
  • Create New...