Jump to content

Plambo_Vn

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 b7 2.0 tfsi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Plambo_Vn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Plambo_Vn

    A4 b7 2.0 tfsi

    Благодаря, колега, ще разгледам внимателни файла, не съм сигурен точно кой кит е за моята кола, но се радвам, че ти като човек с опит се нае да пишеш в темата.
  2. Plambo_Vn

    A4 b7 2.0 tfsi

    Здравейте, от началото на годината съм собственик на Audi A4 avant B7 2.0 tfsi quattro автомат Доколкото разбирам, след малко четене тук, автомата е Tiptronic. Дотук съм сменил масло, филтри и наскоро ангренажен ремък комплект с водна помпа, ролки и обтегач, както и пула на помпата за високо налягане (cam follower). От веригата според мен и майстора не се чуват шумове и мисля да не пипам там засега. При приятел, който с това се занимава направих лек ремап и сега съм още по-доволен от вървенето и реакцията спрямо мачкането на педала. Следваща стъпка, която обмислям е смяна на маслата на автомата, двата дифа и раздатката - чува се лек шум при пълно навиване на волана в двете посоки и потегляне. Тук прочетох още, че за по-бърза и адекватна смяна на предавките е добре да се направи и адаптация на кутията. Та въпроса ми е: бихте ли ми препоръчали човек или сервиз за тези процедури, който да свърши добра работа и да не ми одере кожата, ако може. Не мога и да гарантирам кога може да стане това - все пак сезон на отпуските е с много харчове...
×
×
  • Create New...