Jump to content

morfil78

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 б9 2020

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

morfil78's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Автомобила е ауди а4 2020г. с 3-литров дизел 231 коня. В момента е на 65к километра, като маслото е сменяно лятото на 55к в ауди в Германия. Миналата седмица както си карах ми изписа следната грешка "Please reduce oil level", спрях отворих капачката на маслото (като цяло търсих щека, оказа се ,че няма..) и грешката изчезна. Днес ми я даде пак. Като цяло запазих час в ауди за др седмица, но все пак ако някой има идея от какво може да е и какво мога да очаквам би ми било полезно.
  2. morfil78

    Android Auto а4 2020

    При мен не беше платен абонамента. И защото бях избрал България като държава в myaudi, не ми показваше магазина. Смених държавата от България на Германия, платих си абонамента и си работи.
  3. morfil78

    Android Auto а4 2020

    Ясно, благодаря.
  4. morfil78

    Android Auto а4 2020

    В myaudi нямам абсолютно нищо и нещо не мога да се ориентирам от къде може да се подновява какъвто и да било абонамент.
  5. morfil78

    Android Auto а4 2020

    Здравейте, От скоро съм собственик на Ауди А4 2020 4.5 TDI Edition One. Колата е втора употреба закупена от Германия и има почти всички екстри за модела. До колкото четох би трябвало да има и Android Auto стоково, обаче по някаква причина не се пуска и телефона само се зарежда като вкарам кабела. Имам и голф 7 и със същия телефон си работи безпроблемно. Пробвах и през двата USB входа с оригиналните кабели на телефона. Всякаква помощ да го подкарам би ми била полезна. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...